Din konto – Hjelp

Finn svar på alle dine spørsmål om din FamilySearch-konto og ditt personvern.

FamilySearch-konto

Lær hvordan du gjenoppretter ditt brukernavn på FamilySearch eller tilbakestiller passordet.
Mer
Du kan bytte brukernavn, passord eller andre kontoopplysninger for FamilySearch i innstillingene.
Mer
Opprett en gratis FamilySearch-konto og utforsk verdens største samling av gratis slektstrær og genealogiske opptegnelser og ressurser.
Mer
I dine innstillinger på FamilySearch kan du endre navn, kontaktnavn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer.
Mer
For å utføre tempelarbeid, legger du til ditt Kirke-opptegnelsesnummer på en FamilySearch- eller Kirke-konto.
Mer
Hvis du ikke mottok bekreftelsesmeldingen for å aktivere din FamilySearch-konto, kan vi sende den på nytt.
Mer
Hvis du ikke mottok bekreftelseskoden på mobiltelefonen din, kan vi sende deg en ny tekstmelding.
Mer
Ikke del ditt brukernavn og passord for FamilySearch med andre.
Mer
Trinn for trinn-instruksjoner for sletting av din konto på FamilySearch.
Mer
Barn mellom 8 og 12 år kan opprette en gratis FamilySearch-konto med tillatelse fra foreldre.
Mer
Vent i ti minutter, og prøv igjen. Systemet stenger deg midlertidig ute etter fem mislykkede innlogginger.
Mer
Du kan gjenopprette ansattbrukernavnet eller -passordet for FamilySearch.
Mer
In your FamilySearch account, you can update your privacy settings such as visibility in the directory, relationship viewing, and third-party company access.
Mer
Jeg har flere spørsmål om personvern
Hvis du trenger mer informasjon om dine personopplysninger, fyll ut dette skjemaet.