Jeg har glemt mitt FamilySearch-passord eller -brukernavn

Du kan gjenopprette et glemt brukernavn eller tilbakestille et glemt passord til FamilySearch-kontoen din ved hjelp av det alternativet som er direkte koblet til kontoen:

• Mobilnummeret ditt
  • E-postadressen din

Du kan gjenopprette et brukernavn eller tilbakestille et passord hvis du aktiverte din FamilySearch-konto. Hvis kontoen ikke er aktivert, vennligst kontakt FamilySearch Support.

Trinn (nettsted)

1. Klikk på Logg inn øverst i høyre hjørne av nettstedet FamilySearch.
  2. Gjør ett av følgende, avhengig av om du bare har glemt brukernavnet, passordet eller begge deler:
    • Bare brukernavn: Klikk på brukernavn under passordfeltet.
    • Bare passord: Klikk på passord under passordfeltet.
    • Begge deler: Klikk på brukernavn under passordfeltet. I neste skjermbilde klikk på avmerkingsruten ved Jeg har glemt passordet mitt.
  3. Velg en gjenopprettingsmetode basert på informasjonen du oppga under registreringen.
    • Mobil: Oppgi mobilnummeret ditt. En bekreftelseskode blir sendt til det nummeret. Oppgi bekreftelseskoden i det aktuelle feltet, og klikk på Fortsett.
    • E-post: Oppgi e-postadressen din. En e-postmelding med alle brukernavn tilknyttet denne e-postkontoen kommer til deg. Åpne e-postmeldingen og klikk på brukernavnet du ønsker å bruke.
  4. Det som så skjer, avhenger av hva du har oppgitt at du har glemt:
    • Bare brukernavn: Påloggingssiden vises igjen, med brukernavnet ditt automatisk utfylt. Du kan nå oppgi passordet og logge inn. Eller hvis det viser seg at du også har glemt passordet, klikk på passord for å tilbakestille passordet.
    • Bare passord: Alternativet for å tilbakestille passordet vises.
    • Begge deler: Alternativet for å tilbakestille passordet vises. Brukernavnet ditt vises på skjermen.
  5. Tilbakestill om nødvendig passordet:
    1. Skriv inn et nytt passord.
    2. Bekreft det nye passordet.
    3. Klikk på Tilbakestill.

Trinn (mobilapper)

1. Start enten Slektstre- eller Minner-appen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Hvis du har glemt brukernavn eller passord, trykker du på Hjelp.
  4. Gjør ett av følgende, avhengig av om du bare har glemt brukernavnet, passordet eller begge deler:
    • Bare brukernavn: Trykk på Glemt brukernavn?
    • Bare passord: Trykk på Glemt passord?
    • Begge deler: Trykk på Glemt brukernavn? I neste skjermbilde trykker du så i avmerkingsruten ved Jeg har også har glemt passordet mitt.
  5. Velg en gjenopprettingsmetode basert på informasjonen du oppga under registreringen.
    • Mobil: Oppgi mobilnummeret ditt. En bekreftelseskode blir sendt til det nummeret. Oppgi bekreftelseskoden i det aktuelle feltet, og trykk på Fortsett.
    • E-post: Oppgi e-postadressen din. En e-postmelding med alle brukernavn tilknyttet denne e-postkontoen kommer til deg. Åpne e-postmeldingen og trykk på brukernavnet du ønsker å bruke.
  6. Det som så skjer, avhenger av hva du har oppgitt at du har glemt:
    • Bare brukernavn: Påloggingssiden vises igjen, med brukernavnet ditt automatisk utfylt. Du kan nå oppgi passordet og logge inn. Eller hvis du finner ut at du også har glemt passordet, trykk på passord for å tilbakestille passordet.
    • Bare passord: Alternativet for å tilbakestille passordet vises.
    • Begge deler: Alternativet for å tilbakestille passordet vises. Brukernavnet ditt vises på skjermen.
  7. Tilbakestill om nødvendig passordet:
    1. Skriv inn et nytt passord.
    2. Bekreft det nye passordet.
    3. Trykk på Tilbakestill.

Trinn (Slektstre mini)

1. Gå til Slektstre mini.
  2. Hvis du husker brukernavnet, oppgir du det og klikker på Logg inn. Hvis du har glemt brukernavnet, kan du gjenopprette det:
    1. Klikk på Glemt brukernavn?
    2. Velg en gjenopprettingsmetode som er tilgjengelig for kontoen din.
      • Mobil: Oppgi mobilnummeret ditt. En bekreftelseskode kommer til det nummeret. Oppgi bekreftelseskoden i det aktuelle feltet, og klikk på Fortsett.
      • E-post: Oppgi e-postadressen din. En e-postmelding med alle brukernavn tilknyttet denne e-postkontoen kommer til deg. Åpne e-postmeldingen og klikk på brukernavnet du ønsker å bruke.
  3. Hvis du har glemt passordet, kan du tilbakestille det:
    1. Klikk på Glemt passord?
    2. Oppgi brukernavnet.
    3. Klikk på Fortsett.
    4. Svar på sikkerhetsspørsmålene, og klikk på Send svar.
    5. Velg enten alternativet for mobil eller e-post.
    6. Klikk på Fortsett.
    7. En melding kommer til deg med mulighet til å tilbakestille passordet. Åpne meldingen, og klikk på Tilbakestill passord.
    8. Skriv inn og bekreft det nye passordet.
    9. Klikk på Tilbakestill passord.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg be om å få en bekreftelseskode på nytt for å aktivere FamilySearch-kontoen min?
Hvordan ber jeg FamilySearch sende en bekreftelsesmelding på nytt for kontoen min?