Hvordan legger jeg til mitt Kirke-opptegnelsesnummer til kontoen min?

Medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige kan legge inn Kirke-opptegnelsesnummeret sitt på FamilySearch-kontoen sin. Kontoer knyttet til et Kirke-opptegnelsesnummer har tilgang til funksjoner for Kirkens medlemmer. Hvis du ikke la til nummeret da du konfigurerte kontoen, kan du legge det til senere. Menighets- eller grenssekretæren kan gi deg nummeret. Nummeret er også tilgjengelig i Medlemsverktøy-appen.

Trinn (nettstedet FamilySearch.org)

1. Logg inn på https://familysearch.org/.
  2. Øverst i høyre del av skjermbildet klikker du på navnet ditt.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Legg til ditt Kirke-opptegnelsesnummer til kontoen din:
    1. Nederst i skjermbildet, klikk på Legg til Kirke-opptegnelsesnummer.
    2. Skriv inn opplysninger:
      1. For- og etternavn
      2. Fødselsdato
      3. Eventuelle innledende nuller som en del av det 11-sifrede kirkeregisternummeret. Bindestrekene er ikke påkrevd.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Logg ut, og logg inn igjen.

Hvis du får en feilmelding som indikerer at nummeret eller fødselsdatoen din er feil, er det sannsynlig at du skrev inn et av dem eller begge deler feil. Vennligst se over oppføringen din, og prøv igjen.

Trinn (nettstedet ChurchofJesusChrist.org)

1. Logg inn på https://ChurchofJesusChrist.org.
  2. Klikk på bildet eller ikonet ditt øverst til høyre på skjermen.
  3. Klikk på Kontoinnstillinger.
  4. Til høyre, klikk på Medlemskap.
  5. Skriv inn alle 13 tegnene i nummeret, inkludert bindestrekene.
  6. Nederst på siden klikker du på Lagre endringer.

Når du har lagt til medlemsnummeret ditt, logger du deg inn på FamilySearch.org fra funksjonen Logg inn med Kirke-konto på hjemmesiden.

Meldingen “Brukeren finnes allerede”

Hvis du mottar meldingen “Det ser ut til at du allerede har en medlemskonto”, betyr det at ditt Kirke-opptegnelsesnummer allerede er tilknyttet en annen konto. Du har sannsynligvis konfigurert kontoen til å bruke andre av Kirkens dataprodukter. Du kan bare legge inn ditt Kirke-opptegnelsesnummer på én konto.

Logg inn på FamilySearch.org med samme brukernavn og passord som du bruker til andre av Kirkens produkter.

Beslektede artikler

Hvor kan jeg finne mitt Kirke-opptegnelsesnummer?
Jeg har glemt brukernavnet eller passordet mitt til FamilySearch
Når jeg prøver å legge inn Kirke-opptegnelsesnummeret mitt på kontoen min, får jeg en melding om at Kirke-opptegnelsesnummeret mitt allerede er i bruk