Hvordan kan jeg be om å få en bekreftelseskode på nytt for å aktivere FamilySearch-kontoen min?

Når du registrerer deg for en konto på FamilySearch.org, kan du bruke mobilnummeret ditt til å bekrefte din identitet og aktivere kontoen din. FamilySearch sender deg en tekstmelding med en 6-sifret bekreftelseskode. Hvis du ikke mottar koden, må du kontrollere at mobilnummeret du oppga, er riktig. Når du har korrigert nummeret, kan du be om en ny bekreftelseskode.

Bekreft mobilnummeret ditt

1. Logg inn på FamilySearch.org.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne, deretter på Innstillinger.
  3. Kontroller at mobiltelefonnummeret er riktig. Hvis det er feil, klikk på Rediger og gjør de nødvendige endringene.
  4. Klikk på Lagre.

Send en bekreftelseskode på nytt

Hvis mobilnummeret ditt er riktig, kan du be om en ny bekreftelsestekstmelding for å aktivere kontoen din. Koden er gyldig i 20 minutter fra den sendes.

Hvis du får logget inn på FamilySearch-kontoen din:

1. Logg inn på FamilySearch.org.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne, deretter på Innstillinger.
  3. Under mobiltelefonnummeret ditt, klikk på Bekreft dette telefonnummeret.
  4. Når du mottar den nye koden på telefonen, skriver du inn den nye bekreftelseskoden i feltet under Angi bekreftelseskode. Merk: Hvis du trenger koden som er sendt på nytt, klikk på Send kode på nytt.
  5. Klikk på Bekreft.

Hvis du ikke kan logge inn på kontoen din på FamilySearch.org:

1. Kontakt FamilySearch brukerstøtte.
  2. Vi må bekrefte informasjonen du brukte til å opprette din FamilySearch-konto.
  3. Vi sender en 6-sifret bekreftelseskode på nytt for å aktivere din FamilySearch-konto.
  4. Gå til verify.fs.org.
  5. Skriv inn den 6-sifrede bekreftelseskoden i bekreftelseskodefeltet på skjermen.
  6. Klikk på Lagre.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg opprette en gratis FamilySearch-konto?
Hvordan kan jeg be om å få en bekreftelseskode på nytt for å aktivere FamilySearch-kontoen min?