En gratis FamilySearch-konto gir bredere tilgang til ressurser på nettstedet FamilySearch.

Før du begynner

• Hvem som helst over 13 år kan opprette en konto.
  • Med tillatelse fra foreldre kan barn i alderen 8–12 år opprette kontoer.
  • Vi anbefaler at hver person bruker en egen e-postadresse eller et mobilnummer. Dette gjør det lettere å gjenopprette et brukernavn eller tilbakestille et passord.
  • Når du oppretter en konto, kan brukernavnet du velger allerede være i bruk. I så fall gir systemet noen varianter du kan velge mellom. Eller du kan oppgi et annet brukernavn.
  • Vi anbefaler at du bruker noe annet enn e-postadressen din som brukernavn.
  • Hvis du bruker e-postadressen din som brukernavn, vennligst ta også med et mobilnummer som forenkler kontogjenoppretting.

Trinn (nettsted)

1. Gå til FamilySearch.org, og klikk på Opprett konto.
  2. Oppgi nødvendige opplysninger, og klikk på Fortsett.
  3. Oppgi brukernavn og passord.
  4. Klikk på nedpilen, og velg et gjenopprettingsalternativ. Hvis landet ditt ikke finnes på stedslisten, må du bruke en e-postadresse for gjenoppretting.
  5. For å godta vilkårene, merk av i ruten. Klikk Opprett konto.
  6. Aktiver kontoen din. Se etter en melding på e-postkontoen eller en tekstmelding på mobiltelefonen din.

Trinn (mobilapp)

1. Åpne FamilySearch Slektstre- eller Minner-appen på mobilenheten din.
  2. Trykk på Opprett en gratis konto.
  3. Bruk instruksjonene på nettstedet for å opprette kontoen din.

Trinn (Slektstre mini)

1. Gå til Slektstre mini.
  2. Klikk på Opprett en gratis konto.
  3. Bruk instruksjonene på nettstedet for å opprette kontoen din.

Anbefalte neste trinn

Gjennomgå kontaktopplysningene og varslingsinnstillingene dine i FamilySearch-innstillingene.

Få hjelp

Hvis du støter på problemer, kontakt FamilySearch Support.

Løsninger på vanlige problemer

Disse meldingene innebærer at du sannsynligvis allerede har en konto:

• “Vi tror denne kontoen allerede finnes.”
  • “Mobilnummeret som du oppga er allerede i bruk på en konto.”
  • “Dette Kirke-opptegnelsesnummeret brukes allerede på en konto.”

Merknader for medlemmer av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige

• Du har sannsynligvis en Kirke-konto til Kirkens nettsted eller Kirkens apper, slik som Verktøy. Du trenger ikke en egen konto for FamilySearch.org. På innloggingssiden, klikk på Logg inn med Kirke-konto.
  • For å bruke mobilappene Slektstre eller Minner må du opprette en FamilySearch-konto.
  • Hvis du velger å opprette en FamilySearch-konto, bruk trinnene på nettstedet.
    • I det første skjermbildet, klikk i ruten for å indikere at du er medlem av Kirken.
    • Skriv inn ditt Kirke-opptegnelsesnummer. Hvis du ikke finner det, klikk i ruten, og klikk deretter på Fortsett.
  • For å legge til ditt Kirke-opptegnelsesnummer på en eksisterende konto, gå til dine Kontoinnstillinger. Nederst i skjermbildet, klikk på Legg til Kirke-opptegnelsesnummer.

Beslektede artikler

Hvordan ber jeg FamilySearch sende en bekreftelsesmelding på nytt for min konto?
Hvordan kan jeg be om å få en bekreftelseskode på nytt for å aktivere min FamilySearch-konto?
Hvordan kan jeg opprette en gratis konto for et barn?
Hva er reglene for mitt brukernavn og passord?
Kan jeg opprette kontoer med en delt e-postadresse?
Hvordan kan jeg hjelpe en annen å opprette en konto?