Hvordan kan jeg logge inn på FamilySearch?

Logg inn på funksjonene på FamilySearch, herunder bruk av Slektstre og for å søke i vår gratis samling av digitale opptegnelser på Internett.

Hvis du ennå ikke har en konto, oppretter du kontoen din først.

Trinn (nettsted)

1. Gå til FamilySearch.
  2. Øverst i høyre hjørne, klikk på Logg inn. (Hvis Logg inn ikke finnes i menyen, klikk på ikonet med tre horisontale linjer. Klikk deretter på Logg inn.)
  3. Oppgi brukernavn og passord.
  4. Hvis du vil forbli logget inn i to uker, klikk på Hold meg logget inn i 2 uker.
  5. Klikk på Logg inn.

Merk: Funksjonen Hold meg logget inn i to uker er knyttet til informasjonskapslene og passordet som er lagret for familysearch.org i nettleserinnstillingene dine. Denne funksjonen vil ikke fungere i andre nettlesere eller i nettleseren etter at informasjonskapsler, hurtigbuffer og midlertidige filer er slettet.

Trinn (mobilapp)

1. Åpne mobilappen Slektstre eller Minner, og skriv inn brukernavn og passord.
  2. Trykk på Logg inn.

Trinn (Slektstre mini)

Logg inn for å bruke Slektstre mini:

1. Gå til Slektstre mini.
  2. Oppgi brukernavn og passord.
  3. Klikk på Logg inn.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg opprette en gratis FamilySearch-konto?
Hvordan kan jeg logge ut av FamilySearch?
Jeg har glemt mitt FamilySearch-passord eller -brukernavn