Du kan bytte brukernavn, passord, visningsnavn og hjelpernummer.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Innstillinger
  4. Klikk på Konto
  5. Klikk på Rediger for den delen der du ønsker å gjøre en endring.
  6. Skriv inn opplysningene i det riktige feltet.
  7. Du kan bytte passord:
    1. Klikk på Vil du bytte passord?
    2. Skriv inn ditt nåværende passord.
    3. Skriv inn ditt nye passord.
    4. Bekreft det nye passordet.
    5. Klikk på Lagre.
  8. Klikk på Lagre endringer. (Hvis endringene ble lagret automatisk, står det Lagret på knappen isteden, og du kan ikke klikke på den)

Trinn (mobilapper)

Vennligst bruk nettstedet FamilySearch for å endre brukernavn, passord, visningsnavn og hjelpernummer.

Trinn (Slektstre mini)

Vennligst bruk nettstedet FamilySearch for å endre brukernavn, passord, visningsnavn og hjelpernummer.

Få hjelp

Kontakt FamilySearch Support hvis du trenger hjelp. Husk imidlertid at det noen ganger kan ta opptil 48 timer før forandringer blir synlige på skjermen.

Aktuelle artikler

Jeg har glemt mitt FamilySearch-passord eller -brukernavn
Hva er reglene for mitt brukernavn og passord?