Hvordan oppdaterer jeg kontaktnavnet, e-postadressen og annen kontaktinformasjon for min konto?

I dine innstillinger på FamilySearch kan du endre din kontaktinformasjon og spesifisere hva andre brukere ser om deg.

FamilySearch bruker din kontaktinformasjon for å gjøre det lettere for brukerne å samarbeide med deg. Selv om kontaktnavnet alltid er offentlig, oppfordrer vi deg til å sette din e-postadresse til å være offentlig også.

Før du begynner

Du kan ikke endre innstillingen for noe av informasjonen.

• Brukernavnet ditt er alltid privat. Du kan ikke sette det til offentlig.
  • Kontaktnavnet ditt er alltid offentlig. Kontaktnavnet ditt er synlig hver gang du redigerer en opptegnelse eller sender inn et minne. Da du opprettet din konto på FamilySearch, tildelte systemet et standard kontaktnavn. Du kan endre den til ditt virkelige navn, en endret versjon av navnet ditt eller noe annet.
  • For siste dagers hellige kommer noe kontoinformasjon fra Kirkens medlemsopptegnelser. For å oppdatere navn, kjønn, fødselsdato eller sted, vennligst be menighets- eller grenssekretæren oppdatere medlemsopptegnelsen din.
  • E-postvarsler fra FamilySearch går til e-postadressen som er angitt under Metoder for passord og gjenoppretting av innstillingene dine. Du mottar disse e-postvarslene uavhengig av om du setter det til offentlig.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk deretter på Innstillinger.
  3. Se på toppen av siden. Hvis Konto ikke er understreket, klikk på det.
  4. Ved siden av hver overskrift, klikk Rediger for å gjøre endringer i den delen.
  5. For å gjøre en endring, klikk i avmerkingsruten “Privat”.
  6. Klikk Lagre.

Trinn (mobilapp)

Mobilappene Slektstre og Minner lar deg ikke endre din kontaktinformasjon. Åpne i stedet en nettleser på din mobile enhet og følg trinnene for nettstedet.

Trinn (Slektstre mini)

Slektstre mini lar deg ikke endre din kontaktinformasjon. Logg inn på nettstedet vårt og gjør endringene dine der.

Neste trinn

Hvis du har endret e-postadressen eller telefonnummeret, følg instruksjonene for å bekrefte informasjonen.

Resultater

Ditt gamle kontaktnavn vises på FamilySearch i opptil 24 timer etter at du har endret det. Hvis andre brukere følger opptegnelser som du har endret, vises fortsatt ditt gamle kontaktnavn til systemet oppdateres fullstendig.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg bytte brukernavn eller passord?
Hvordan kan melde meg av eller abonnere på e-postvarsler og nyhetsbrev?
Hvordan kan jeg sende en melding til noen som har bidratt til Slektstre eller Minner?
Hvordan kan jeg slå på eller av alternativet for å vise mitt slektskap til andre brukere?