Slektskapsvisning: Hvordan slår jeg av eller på alternativet for å vise mitt slektskap til andre brukere?

0:00 / 0:00
videoCompanion
How Do I See My Relationship to Other Users in Family Tree?

nullSlektstre er en voksende samling av slektsgenetavler, bidratt av mennesker fra hele verden, over mange år.

Treets felles natur gjør det mulig for brukerne å se hvordan de er i slekt. Begge brukerne må aktivere visning av slektskap.

Når du aktiverer visning av slektskap, samtykker du i å la andre brukere se visse aspekter av kontoen din:

• Deres forhold til deg
  • Din profil
  • Ditt profilbilde i Slektstre, hvis tilgjengelig
  • Delte forfedre

Informasjon om levende personer i treet ditt er ikke synlig for andre brukere som en del av slektskapsvisning.

Slektskapsinformasjonen er tilgjengelig når en annen bruker klikker på profilen din i Slektstre eller Minner. Et alternativ for å se slektskapet vises, sammen med kontaktdetaljene.

Du kan aktivere eller deaktivere visning av slektskap i kontoinnstillingene dine.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tillatelser.
  5. Under Visning av slektskap, klikk i avmerkingsruten.
  6. Klikk på Aktiver.

Trinn (mobilappen)

1. Åpne menyen i slektstre-mobilappen:
    • Apple iOS: Nederst til høyre trykker du på de 3 linjene.
    • Android: Øverst til venstre trykker du på de 3 linjene.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Tillatelser.
  4. Under alternativet Aktiver visning av slektskap, les meldingen for å se hvilken informasjon som er tilgjengelig for andre brukere.
  5. For å slå på alternativet, trykk på Aktiver slektskapsvisning.

Trinn (Family Tree Lite)

Du kan ikke se ditt slektskap til andre i Slektstre mini. Vennligst bruk slektstre-mobilappen i stedet.