Hvordan oppdaterer jeg min FamilySearch-profil?

I dine innstillinger på FamilySearch oppdaterer du din FamilySearch-profil for å endre navn, kontakt-ID og bosted. Bruk denne informasjonen til å tilpasse hvordan du vises for andre brukere på FamilySearch og spesifisere hva som skal være offentlig synlig og hva som bør holdes privat.

Merk: Kontakt-ID har samme formål som det som tidligere ble kalt “kontaktnavn”.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og klikk deretter på Innstillinger.
  3. Klikk på Profil.
  4. For å endre profilbildet ditt, klikk på Rediger profilbilde.
  5. Ved siden av hver overskrift, klikk Rediger for å gjøre endringer i denne delen.
  6. For å gjøre en endring, klikk i avmerkingsruten “Privat”.
  7. Klikk Lagre.

Trinn (mobilapp)

Mobilappene Slektstre og Minner lar deg ikke endre din FamilySearch-profil.

Trinn (Slektstre mini)

Slektstre mini lar deg ikke endre din FamilySearch-profil.

Resultater

Din gamle kontakt-ID vises på FamilySearch i opptil 24 timer etter at du har endret den. Hvis andre brukere følger opptegnelser som du har endret, vises fortsatt din gamle kontakt-ID til systemet oppdateres fullstendig.

Beslektede artikler

Om FamilySearch-profilen
Hvordan oppdaterer jeg kontaktopplysninger for min konto?