Hjälp med ditt konto

Hitta svar på alla dina frågor om ditt FamilySearch-konto och datasekretess.

FamilySearch-konto

Lär dig hur du återställer ditt användarnamn på FamilySearch eller nollställer ditt lösenord.
Mer
Du kan ändra ditt användarnamn och lösenord på FamilySearch i dina inställningar.
Mer
Skapa ett kostnadsfritt FamilySearch-konto och utforska världens största samling kostnadsfria släktträd och släktforskningsuppteckningar och resurser.
Mer
I dina inställningar på FamilySearch kan du uppdatera kontaktinformationen, som din e-postadress, ditt användarnamn, din postadress och liknande information.
Mer
För att utföra tempeltjänst lägger du till ditt medlemsnummer till ett FamilySearch- eller kyrkkonto.
Mer
Om du inte fick verifieringsmeddelandet för att aktivera ditt FamilySearch-konto kan vi skicka det igen.
Mer
Om du inte fick verifieringskoden på din mobiltelefon kan vi sms:a en till.
Mer
Dela inte ditt användarnamn och lösenord för FamilySearch med andra.
Mer
Följ steg-för-steg-instruktionerna för att radera ditt FamilySearch-konto.
Mer
Barn i åldrarna 8 till 12 år kan, med vårdnadshavares tillstånd, skapa ett kostnadsfritt konto hos FamilySearch.
Mer
Vänta tio minuter och försök sedan igen. Systemet låser dig tillfälligt ute efter fem felaktiga inloggningsförsök.
Mer
Du kan återställa användarnamnet eller lösenordet till ditt konto för anställd för FamilySearch.
Mer
I ditt FamilySearch-konto kan du uppdatera dina sekretessinställningar, till exempel synlighet i katalogen, relationsvisning och åtkomst för företag från tredje part.
Mer
Jag har ytterligare frågor om datasekretess
Om du behöver mer information om dina personuppgifter fyller du i den här blanketten.