Hur begär jag att FamilySearch skickar ett nytt verifieringsmeddelandeför mitt konto?

Verifieringen kommer vanligtvis inom några minuter. Ibland tar det 2–3 timmar. Om det inte kommer inom kort finns det några enkla saker som du kan kontrollera:

• E-postmeddelandet kommer från www.familysearch.org/register/ och har ämnesraden Complete Your FamilySearch Account Registration … [Slutför din registrering på FamilySearch …].
  • Kolla i mappen för skräppost. Sök efter termerna FamilySearch-konto, Slutför din registrering eller båda. Om du hittar e-postmeddelandet i mappen för skräppost flyttar du det till din primära mapp eller inkorg. Nu kan du öppna det och klicka på aktiveringslänken. Aktiveringslänkar fungerar inte i mappen för skräppost.
  • Kontrollera alla andra e-postkonton du har.
  • Om du gjorde fel när du angav din e-postadress, registrera dig igen med rätt e-postadress.
  • Om du skapade ditt konto för mer än 48 timmar sedan är länken i e-postmeddelandet ogiltig. Registrera dig igen.
  • Om registreringsfönstret fortfarande är öppet klickar du på knappen för att skicka aktiveringsmeddelandet igen. Kom ihåg att använda det senaste verifieringsmeddelandet eftersom länkarna i de andra e-postmeddelandena är ogiltiga.

Om du kan logga in på ditt FamilySearch-konto ber vi dig göra det. Välj sedan ditt namn i övre högra hörnet och välj Inställningar för att verifiera att ditt återställningsalternativ har aktiverats.

Du kan använda din e-postadress, ditt mobilnummer eller båda som alternativ för återställning av kontot.

• Alternativet e-postadress:
    • Om din e-postadress inte har aktiverats, ser du: Verifiera den här adressen under din e-postadress. Klicka på de hyperlänkade orden och läs det här meddelandet:

”Kontrollera din e-post

Ett verifieringsmeddelande skickades till [e-postadress här]. När det har verifierats kan du använda e-postadressen för att återställa din inloggningsinformation. Verifieringslänken slutar gälla om 48 timmar.”

Du har följande alternativ: Skicka e-postmeddelandet igen eller Stäng.

• Alternativet mobilnummer:
    • Om ett telefonnummer inte är aktiverat ser du: Verifiera det här telefonnumret. Om du klickar på de hyperlänkade orden visas det här meddelandet:

”Kontrollera sms

En verifieringskod skickades till [telefonnummer här] så att FamilySearch kan använda det här numret för återställning av kontot.

”Ange verifieringskod”

[Rutan för att ange koden finns här].

Du har följande alternativ längst ned på skärmen: AVBRYT, SKICKA KODEN IGEN och VERIFIERA.

Om du fortfarande har problem med att skapa och aktivera ditt FamilySearch-konto kan du kontakta FamilySearch.