Hur raderar jag mitt FamilySearch-konto?

Du kan radera ditt FamilySearch-konto i Inställningar.

Innan du börjar

• Om du raderar ditt konto förlorar du rätten att bidra till diskussioner, källor, minnen och uppladdningar av GEDCOM.
  • Om du har mer än ett FamilySearch-konto kan vi inte slå ihop dem.
  • När du raderar ett konto förlorar du synligheten för information i Släktträdet:

• Levande eller konfidentiella personer i Släktträdet
    • Din Följer lista
    • Information om "Mina bidrag"
    • Statistik över indexering
    • Aktiviteter
    • Meddelanden
    • Aviseringar

Vad raderar systemet?

• Ditt konto och dina inställningar
  • Din möjlighet att redigera bidrag till FamilySearch.org
  • Indexeringssummor och granskarprivilegier

Vad finns kvar?

• Information som du har lagt till i släktträdet
  • Minnen (foton, berättelser, dokument, ljudfiler) som du har lagt till
  • GEDCOM-filer som du har laddat upp

Steg (på webbplatsen)

1. Logga in på det FamilySearch-konto som du vill radera.
  2. Klicka på ditt namn längst upp till höger och klicka sedan på Inställningar.
  3. Klicka på fliken Konto och skrolla till nedre delen av sidan.
  4. Klicka på RADERA KONTO.
  5. Ett nytt fönster visas. För att verifiera att du vill radera ditt konto permanent klickar du på FORTSÄTT.
  6. Verifiera din identitet genom att ange ditt användarnamn och lösenord.
  7. Klicka på RADERA KONTO.

Steg (mobilapp)

Du kan radera ditt konto med hjälp av Apple iOS-versionen av mobilappen FamilySearch Släktträdet. Om du har en Android-enhet använder du webbplatsen.

1. Öppna appen FamilySearch Släktträdet på din mobila enhet.
  2. Tryck på ikonen med 3 linjer längst ner till höger.
  3. Scrolla neråt och tryck på Inställningar.
  4. Tryck på Konto.
  5. Skrolla längst ner på skärmbilden och tryck på Radera konto.
  6. Läs meddelandet och tryck på Fortsätt.
  7. Logga in för att verifiera din identitet.
  8. Tryck på Radera konto.