Hoe maak ik een gratis FamilySearch-account aan?

Een gratis FamilySearch-account biedt ruimere toegang tot informatiebronnen op de FamilySearch-website.

Voordat u begint

• Iedereen ouder dan 13 jaar een account aanmaken.
  • Kinderen van 8–12 jaar kunnen met toestemming van hun ouders een account aanmaken.
  • We raden iedereen aan om een apart e-mailadres of mobiel telefoonnummer te gebruiken. Dat maakt het makkelijker om een gebruikersnaam te herstellen of een wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als u een account aanmaakt, kan de door u gekozen gebruikersnaam al in gebruik zijn. Als dat het geval is, biedt het systeem enkele variaties waaruit u kunt kiezen. Of u kunt een andere gebruikersnaam invoeren.
  • We raden u aan om iets anders dan uw e-mailadres als gebruikersnaam te gebruiken.
  • Als u uw e-mailadres als gebruikersnaam gebruikt, vermeld dan ook een mobiel nummer om accountherstel te vergemakkelijken.
  • De eerste keer dat u uw eigen stamboom bekijkt, ziet u op de website een scherm Met uw Stamboom Beginnen met eenvoudig te volgen stappen om gegevens over uzelf in te voeren in Family Tree.

Stappen (website)

1. Ga naar FamilySearch.org en klik op Een account maken.
  2. Voer de vereiste informatie in, waaronder een gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Selecteer een hersteloptie. Als uw land niet in de locatielijst voor de optie voor tekstherstel staat, moet u een e-mailadres gebruiken voor herstel.
  4. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Klik op Gereed.
  5. Uw account activeren. Kijk voor een bericht in uw e-mail of sms-bericht op uw mobiele telefoon.

Stappen (mobiele app)

1. Open de FamilySearch Family Tree of Herinneringen app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Volg de instructies op de website om uw account aan te maken.

Stappen (Family Tree Lite)

1. Ga naar Family Tree Lite.
  2. Klik op Gratis Account Aanmaken.
  3. Volg de instructies op de website om uw account aan te maken.

Aanbevolen volgende stappen

Bekijk uw contactgegevens en kennisgevingsvoorkeuren in uw FamilySearch instellingen.

Hulp krijgen

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met FamilySearch-Support.

Oplossingen voor veel voorkomende problemen

Hieronder staan berichten die aangeven dat u waarschijnlijk al een account hebt:

• "we denken dat dit account al bestaat."
  • 'Het mobiele telefoonnummer dat u hebt ingevoerd, is al in gebruik in een account.'
  • 'Dit kerklidnummer is al in gebruik bij een andere account.'

Opmerkingen voor leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen

• U hebt waarschijnlijk een kerkaccount voor de kerkwebsite of kerkapps, zoals Tools. U hebt geen apart account voor FamilySearch.org nodig. Klik op de inlogpagina op Inloggen met Kerkaccount.
  • Om de mobiele apps Family Tree of Herinneringen te gebruiken, moet u een FamilySearch-account aanmaken.
  • Als u ervoor kiest om een FamilySearch-account aan te maken, volgt u de stappen van de website.
    • Klik op het eerste scherm op het vakje om aan te geven dat u lid van de Kerk bent.
    • Voer uw Kerklid-nummer in. Als u het niet kunt vinden, klikt u in het vak en klikt u vervolgens op Doorgaan.
  • Om uw kerklidn-ummer aan een bestaand account toe te voegen, gaat u naar uw Account Instellingen. Klik onderaan de pagina op Kerklid-nummer Toevoegen.

Aanverwante artikelen

Hoe maak ik een gratis FamilySearch-account aan via Google?
Hoe maak ik een gratis FamilySearch-account aan via Facebook?
Hoe maak ik een gratis FamilySearch-account aan met Apple Sign Sign of koppel ik bestaande accounts?
Hoe meld ik me aan bij FamilySearch?
Hoe kan ik FamilySearch verzoeken om opnieuw een verificatie-e-mail voor mijn account te verzenden?
Hoe vraag ik een hernieuwde verificatiecode aan om mijn FamilySearch-account te activeren?
Hoe maak ik een gratis account aan voor een kind?
Wat zijn de regels voor mijn gebruikersnaam en wachtwoord?
Kan ik accounts aanmaken met een gedeeld e-mailadres?
Hoe help ik iemand anders om een account aan te maken?