Hoe meld ik me aan bij FamilySearch?

Log in voor de functies van FamilySearch, waaronder het gebruik van Stamboom en om onze gratis collectie digitale documenten te doorzoeken.

Als u nog geen account hebt, maakt u eerst uw account aan.

Stappen (website)

1. Ga naar FamilySearch.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Inloggen. (Als Inloggen niet in het menu staat, klikt u op het pictogram met drie horizontale lijnen. Klik vervolgens op Inloggen.)
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Als u twee weken ingelogd wilt blijven, klik dan op Houd mij twee weken ingelogd.
  5. Klik op Inloggen.

NB De functie Houd mij twee weken ingelogd is gekoppeld aan de cookies en het wachtwoord die voor familysearch.org in uw browserinstellingen zijn opgeslagen. Deze functie werkt niet in andere browsers of in uw browser nadat cookies, cachebestanden en tijdelijke bestanden zijn verwijderd.

Stappen (mobiele app)

1. Open de mobiele app Stamboom of Herinneringen en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  2. Tik op Inloggen.

Stappen (Stamboom Lite)

Log in om Stamboom Lite te gebruiken:

1. Ga naar Stamboom Lite.
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op Inloggen.

Aanverwante artikelen

Hoe maak ik een gratis FamilySearch-account aan?
Hoe log ik uit van FamilySearch?
Ik ben mijn FamilySearch-wachtwoord of -gebruikersnaam vergeten