Hoe log ik uit van FamilySearch?

U moet van de FamilySearch-website, de mobiele apps van FamilySearch en Stamboom Lite uitloggen als andere mensen dezelfde computer, telefoon of tablet gebruiken als u. Dit beschermt de gegevens van uw levende familieleden en verhindert dat anderen met uw account ongeoorloofde of onbedoelde wijzigingen aanbrengen.

Optie om ingelogd te blijven

Op de website hebt u de optie om twee weken ingelogd te blijven. Na twee weken logt het systeem u uit. U moet uw wachtwoord opnieuw invoeren voordat u de website kunt gebruiken.

In de mobiele apps blijft u twee weken ingelogd. Na twee weken logt het systeem u uit. U moet uw wachtwoord opnieuw invoeren voordat de applicatie met FamilySearch kan communiceren om updates te downloaden of te uploaden.

Meerdere mensen die hetzelfde mobiele apparaat gebruiken

Als een andere gebruiker zich aanmeldt op een van de mobiele apps op hetzelfde apparaat dat u gebruikt, verdwijnen uw opgeslagen gegevens uit uw apparaat en worden die vervangen door de gegevens van de andere gebruiker.

De gegevens gaan niet verloren omdat die nog op FamilySearch beschikbaar zijn. Als u weer inlogt, laadt de app uw gegevens.

Als u uw wachtwoord wijzigt

Als u uw wachtwoord wijzigt, moet u zo spoedig mogelijk uitloggen en met het nieuwe wachtwoord inloggen, anders kan het systeem de account tijdelijk blokkeren. Met een geblokkeerde account hebt u geen toegang tot FamilySearch-producten.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch en klik op uw naam.
  2. Klik op Uitloggen.

Stappen (mobiele app)

1. In de app Stamboom of Herinneringen opent u de opties:
    • Android: tik linksboven op de drie lijntjes
    • Apple iOS: tik onderaan op Meer.
  2. Tik onderaan de lijst met opties op Uitloggen.

Stappen (Stamboom Lite)

Log in op Stamboom Lite en klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Uitloggen.

Aanverwante artikelen

Hoe meld ik me aan bij FamilySearch?
Ik ben mijn FamilySearch-wachtwoord of -gebruikersnaam vergeten
Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord?