Käyttäjätilisi, tuki

Vastauksia kysymyksiisi, jotka koskevat FamilySearch-tiliäsi ja tietosuojaa.

FamilySearch-tili

Lue lisää FamilySearch-käyttäjätunnuksen tai -salasanan palauttamisesta.
Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi, salasanasi tai muita FamilySearch-käyttäjätilin tietoja asetuksissa.
Luo maksuton FamilySearch-käyttäjätili ja tutki maailman laajinta kokoelmaa maksuttomia sukupuita, sukututkimusasiakirjoja ja lähteitä.
In your FamilySearch settings, you can update contact information, such as your email address, username, mailing address, and similar information.
Jos haluat tehdä temppelityötä, lisää kirkon jäsennumerosi FamilySearchin tai kirkon käyttäjätiliin.
Jos et saanut vahvistussähköpostiviestiä FamilySearch-tilisi aktivoimiseksi, voimme lähettää sen uudelleen.
Jos et saanut vahvistuskoodia matkapuhelimeesi, voimme lähettää sinulle tekstiviestinä toisen vahvistuskoodin.
Älä kerro muille FamilySearchin käyttäjänimeäsi ja salasanaasi.
Jos haluat poistaa FamilySearch-tilisi, noudata vaiheittaisia ohjeita.
8–12-vuotiaat lapset voivat luoda ilmaisen FamilySearch-käyttäjätilin vanhempien luvalla.
Odota kymmenen minuuttia ja yritä uudelleen. Järjestelmä lukitsee sinut ulos väliaikaisesti viiden virheellisen kirjautumisyrityksen jälkeen.
Voit palauttaa työntekijätilin käyttäjätunnuksesi tai salasanasi FamilySearchia varten.
In your FamilySearch account, you can update your privacy settings such as visibility in the directory, relationship viewing, and third-party company access.
Minulla on lisää kysymyksiä tietosuojasta
Jos haluat lisätietoja henkilötiedoistasi, täytä tämä lomake.