Kuinka poistan FamilySearch-tilini?

Voit poistaa FamilySearch-tilisi Asetuksista.

Ennen kuin aloitat

• Jos poistat tilisi, menetät tekijän oikeudet keskusteluihin, lähteisiin, muistoihin ja lähetettyihin GEDCOM-tiedostoihin.
  • Jos sinulla on useampi kuin yksi FamilySearch-tili, emme voi yhdistää niitä.
  • Kun poistat tilin, et pysty tarkastelemaan sukupuussa olevia tietoja:

• Elossa olevat tai suojatut henkilöt sukupuussa
    • Seurataan-luettelosi
    • Antamani tiedot -tiedot
    • Indeksointitilastot
    • Toiminnat
    • Viestit
    • Ilmoitukset

Mitä järjestelmä poistaa?

• Tilisi ja asetuksesi
  • Mahdollisuutesi muokata FamilySearch.org-sivustolle annettuja tietoja
  • Indeksoinnin yhteismäärät ja tarkistajan oikeudet

Mitä säilytetään?

• Sukupuuhun lisäämäsi tiedot
  • Lisäämäsi muistot (valokuvat, tarinat, asiakirjat ja äänitiedostot)
  • Lähettämäsi GEDCOM-tiedostot

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään sille FamilySearch-tilille, jonka haluat poistaa.
  2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten Asetukset.
  3. Napsauta Tili-välilehteä ja vieritä alas.
  4. Napsauta Poista tili.
  5. Uusi ikkuna avautuu. Vahvista, että haluat poistaa tilisi pysyvästi, napsauttamalla Jatka.
  6. Vahvista henkilöllisyytesi antamalla käyttäjätunnus ja salasana.
  7. Napsauta Poista tili.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Voit poistaa tilisi käyttämällä FamilySearchin Sukupuu-mobiilisovelluksen Apple iOS -versiota. Jos sinulla on Android-laite, käytä verkkosivustoa.

1. Avaa FamilySearchin Sukupuu-sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa kolmen viivan kuvaketta.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Tili.
  5. Vieritä näytön alalaitaan ja napauta Poista tili.
  6. Lue viesti ja napauta Jatka.
  7. Vahvista henkilöllisyytesi kirjautumalla sisään.
  8. Napauta Poista tili.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten muutan yksityisyysasetuksiani FamilySearchissa?