Miten päivitän tilini yhteystiedot?

FamilySearch-asetuksissasi voit päivittää yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi, postiosoitteesi ja vastaavat tiedot. Yhteystietojen ansiosta muiden käyttäjien on helpompi tehdä yhteistyötä kanssasi.

Ennen kuin aloitat

Joidenkin tietojen näkyvyysasetuksia ei voi muuttaa:

• Käyttäjätunnuksesi on aina yksityinen. Et voi tehdä siitä julkista.
  • FamilySearchin lähettämät sähköposti-ilmoitukset menevät sähköpostiosoitteeseen, joka on määritelty tilisi asetuksissa kohdassa Salasana ja palautusmenetelmät. Saat nämä sähköposti-ilmoitukset riippumatta siitä, teetkö ne julkiseksi.
  • Nimesi ja yhteystietosi ovat aina julkisia.

Jos haluat nähdä profiilitiedot, joita muut FamilySearchin käyttäjät näkevät sinusta yrittäessään ottaa sinuun yhteyttä, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu FamilySearchin verkkosivustolle.
  2. Napsauta nimeäsi, sitten Asetukset ja sitten Profiili.

Yhteystietosi nimi on nyt Profiili-välilehdellä, jonka otsikkona on "Contact ID".

Vaiheet (verkkosivusto)

Tilitietojen päivittäminen:

1. Kirjaudu FamilySearchiin
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimeäsi ja napsauta sitten Asetukset.
  3. Katso sivun yläreunaa. Jos Tiliä ei ole korostettu, napsauta sitä.
  4. Napsauta kunkin otsikon vieressäMuokkaa, jotta voit tehdä muutoksia kyseiseen kohtaan.
  5. Jos haluat tehdä tiedot yksityisiksi, napsauta valintaruutua Yksityinen, jolloin valintaruutuun ilmestyy rasti.
  6. Napsauta Tallenna.

Kuvan lisääminen:

1. Kirjaudu FamilySearchiin
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimeäsi ja napsauta sitten Asetukset.
  3. Napsauta Profiili.
  4. Napsauta Lisää muotokuva.
  5. Joko vedä ja pudota kuva annettuun laatikkoon tai napsauta Valitse Lataa , jotta voit selata kuvaa.

Yksityiskohtaisia ohjeita on familysearch-yhteystietoluettelossa tai poissa siitä .

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Tree -mobiilisovellus Android- tai Apple iOS -laitteella.
  2. Napauta 3 rivin (valikko) kuvaketta – oikeassa alakulmassa Apple iOS:ssä; ylempi päästää Androidiin.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Tili.
  5. Napauta Muokkaa niiden tietojen vieressä, joita haluat muuttaa.
  6. Päivitä kentät ja napauta Tallenna.

Päivitä profiili – vain Apple iOS

1. Napauta asetuksista Profiili.
  2. Jos haluat lisätä muotokuvan, napauta Lisää muotokuva. Suostu tekemään se näkyväksi muille ja valitse muotokuvan lähde.
  3. Käytä valitsimia päättääksesi, onko sijaintisi julkinen.

Android-sovelluksen vaihtopainikkeet, joiden avulla henkilökohtaiset tiedot ovat julkisia tai yksityisiä, ovat tilin muokkausnäytössä.Apple iOS -sovelluksen vaihtopainikkeet, joilla henkilökohtaiset tiedot tehdään julkisiksi tai yksityisiksi, ovat tilin päänäytössä.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Family Tree Lite ei salli sinun muokata yhteystietojasi. Kirjaudu verkkosivustollemme ja tee muutokset siellä.

Seuraavat vaiheet

Jos muutit sähköpostiosoittettasi tai matkapuhelinnumeroasi, vahvista tiedot noudattamalla ohjeita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka muutan yksityisyysasetuksiani FamilySearchissa?
Miten vaihdan käyttäjänimeni tai salasanani?
Miten peruutan sähköposti-ilmoitusten ja uutiskirjeiden tilauksen tai tilaan ne?
Suhteiden tarkastelu: Miten otan käyttöön tai poistan käytöstä vaihtoehdon, jolla voin tarkastella suhdettani muihin?
Kuka voi nähdä muotokuvat, joita käytän FamilySearchissa?
Tietoja FamilySearch-profiilista