Kuinka vaihdan käyttäjätunnukseni tai salasanani?

Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi, salasanasi, näyttönimesi ja avustajanumerosi.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearchiin.
  2. Napsauta nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa.
  3. Napsauta Asetukset
  4. Napsauta Tili
  5. Napsauta Muokkaa sen osion kohdalla, jota haluat muokata.
  6. Kirjoita tiedot asianmukaiseen kenttään.
  7. Voit vaihtaa salasanasi:
    1. Napsauta Haluatko vaihtaa salasanasi?
    2. Kirjoita nykyinen salasanasi.
    3. Kirjoita uusi salasanasi.
    4. Vahvista uusi salasanasi.
    5. Napsauta Tallenna.
  8. Napsauta Tallenna muutokset. (Jos muutokset tallentuvat automaattisesti, painikkeessa lukee Tallennettu, etkä voi napsauttaa sitä.)

Vaiheet (mobiilisovellus)

Käytä FamilySearchin verkkosivustoa vaihtaaksesi käyttäjätunnuksesi, salasanasi, näyttönimesi ja avustajanumerosi.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Käytä FamilySearchin verkkosivustoa vaihtaaksesi käyttäjätunnuksesi, salasanasi, näyttönimesi ja avustajanumerosi.

Avun saaminen

Jos tarvitset apua, ota yhteys FamilySearch-tukeen. Muista kuitenkin, että muutosten näkyminen saattaa kestää kaksi vuorokautta.