Sukulaisuussuhteen tarkastelu: Kuinka otan käyttöön tai poistan käytöstä mahdollisuuden tarkastella sukulaisuussuhdettani muihin käyttäjiin?

0:00 / 0:00
videoCompanion
How Do I See My Relationship to Other Users in Family Tree?

nullFamily Tree on kasvava kokoelma sukututkimuksia, joita ihmiset eri puolilta maailmaa ovat toimittaneet useiden vuosien ajan.

Sukupuun yhteisen luonteen ansiosta käyttäjät voivat nähdä, kuinka he ovat sukua. Molempien käyttäjien on otettava suhteen tarkastelu käyttöön.

Kun otat sukulaisuussuhteen näyttämisen käyttöön, annat muiden käyttäjien nähdä tilisi tietyt ominaisuudet:

• Heidän suhteensa sinuun
  • Profiilisi
  • Muotokuvasi sukupuussa, jos saatavilla
  • Yhteiset esivanhemmat

Sukupuussasi olevia eläviä henkilöitä koskevat tiedot eivät näy muille käyttäjille sukulaisuussuhteen näyttämisen yhteydessä.

Sukulaisuussuhdetiedot ovat käytettävissä, kun toinen käyttäjä napsauttaa profiiliasi Family Treessä tai Muistoissa. Näkyviin tulee mahdollisuus nähdä sukulaisuussuhde sekä yhteystiedot.

Voit ottaa käyttöön sukulaisuussuhteen näyttämisen tai poistaa sen käytöstä tilisi asetuksissa.

Vaiheet (verkkosivusto)

1. Kirjaudu sisään FamilySearchiin.
  2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa.
  3. Napsauta Asetukset.
  4. Napsauta Oikeudet.
  5. Kohdan Sukulaisuussuhteen näyttäminen alla napsauta valintaruutua.
  6. Napsauta Ota käyttöön.

Vaiheet (mobiilisovellus)

1. Avaa Family Treen mobiilisovelluksessa valikko:
    • Apple iOS: Napauta alhaalla oikealla olevaa 3 viivaa.
    • Android: Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa 3 viivaa.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Oikeudet.
  4. Lue viesti Ota sukulaisuussuhteen näyttäminen käyttöön -vaihtoehdon alla nähdäksesi, mitä tietoja on muiden käyttäjien saatavilla.
  5. Ota vaihtoehto käyttöön napauttamalla Ota käyttöön sukulaisuussuhteen näyttäminen.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Et voi nähdä sukulaisuussuhdettasi muihin Family Tree Litessa. Käytä sen sijaan Family Treen mobiilisovellusta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka lähetän viestin jollekulle, joka on osallistunut Family Treehen tai Muistoihin?
Kuinka päivitän tilini yhteystiedot?
Kuinka muutan tietosuoja-asetuksiani FamilySearchissa?