Kuinka lähetän viestin henkilölle, joka on osallistunut Family Treehen tai muistoihin?

Voit ottaa yhteyttä henkilöön, joka on lisännyt tietoja Family Treehen tai Muistoihin. Pidä mielessä, että tietyissä tapauksissa emme pysty tunnistamaan tietojen antajaa. Tietojen antaja on voinut tulla aiemmasta järjestelmästä, jossa ei ole kirjattu tietojen antajia, tai tietojen antaja voi olla kuollut.

Katso Käyttöehdoistamme ohjeita yhteistyöhön muiden käyttäjien kanssa.

Vaiheet (verkkosivusto)

Voit näyttää viimeisimmät muutokset ja ottaa yhteyttä FamilySearchin tietojen antajaan:

1. Kirjaudu sisään FamilySearch.org -sivustolle.
  2. Siirry henkilön profiiliin.
  3. Napsauta henkilön nimen alla kohtaa Tiedot.
  4. Vieritä näytön oikealla puolella kohtaan Viimeisimmät muutokset.
    Huomautus: Laajenna Viimeisimmät muutokset -ruutu napsauttamalla oikealla olevaa nuolta .
  5. Napsauta Näytä kaikki. Viimeisimmät muutokset näyttää jokaisen syötetyn tiedon.
  6. Napsauta Päivämäärä-sarakkeessa antajan nimeä. Esiin tulee keskusteluikkuna, jossa on viite ja linkki muistoon.
    Huomautus. (Valinnainen) Lisää tietojen antaja yhteystietoluetteloosi napsauttamalla Lisää yhteystieto.
  7. Napsauta Chat-painiketta .
  8. Kirjoita viestisi Viesti-ruutuun.
  9. Napsauta lähetä-nuolta.
    Huomautus: Jos joku lähettää sinulle ei-toivottuja viestejä, voit mykistää, piilottaa tai estää kyseisen henkilön. Et voi nähdä estettyjen henkilöiden viestejä.

Voit näyttää muiston antajan familysearchissa ja ottaa häneen yhteyttä:

1. Kirjaudu sisään FamilySearch.org -sivustolle.
  2. Siirry henkilön profiiliin.
  3. Napsauta henkilön nimen alla kohtaa Muistot.
  4. Napsauta muiston kohtaa.
  5. Napsauta muiston oikeassa reunassa Tiedot-paneelissa kohdan "Lahjoittaja" alla lahjoittajan nimeä. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa on tietojen antajan tiedot.
  6. Huomautus. (Valinnainen) Lisää tietojen antaja yhteystietoluetteloosi napsauttamalla Lisää yhteystieto.
  7. Napsauta Chat-painiketta . Esiin tulee keskusteluikkuna, jossa on viite ja linkki muistoon.
  8. Kirjoita viestisi Viesti-ruutuun.
  9. Napsauta lähetä-nuolta.

Vaiheet (mobiilisovellus)

Näytä muiston antajaa ja ota siihen yhteys Family Treen mobiilisovelluksessa:

1. Avaa Family Tree -mobiilisovellus.
  2. Siirry henkilön profiiliin.
  3. Napauta Muistot.
  4. Napauta muiston kohtaa.
  5. Napauta alhaalla vasemmalla olevaa tietojen antajan nimeä. Jos et näe sitä, napauta muiston kohtaa.
  6. (Valinnainen) Lisää tietojen antaja yhteystietoluetteloosi napauttamalla Lisää yhteystieto.
  7. Napauta Chat-painiketta . Esiin tulee keskusteluikkuna, jossa on viite ja linkki muistoon.
  8. Kirjoita viestisi Viesti-ruutuun.
  9. Napauta lähetä-nuolta.

Näytä family tree -mobiilisovelluksessa henkilön tietoihin äskettäin tapahtuneen muutoksen tekijää ja ota häneen yhteys:

1. Avaa Family Tree -mobiilisovellus.
  2. Siirry henkilön profiiliin.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa 3 pistettä.
  4. Napauta Viimeaikaiset muutokset.
  5. Etsi kyseessä oleva muutos ja napauta antajan nimeä. Esiin tulee keskusteluikkuna, jossa on tietojen antajan yhteystiedot.
  6. Napauta sinistä keskusteluruutua . Esiin tulee keskusteluikkuna, jossa on viite ja linkki muistoon.
  7. Kirjoita viestisi Lähetä viesti -ruutuun.
  8. Napauta sinistä lähetä-nuolta.

Vaiheet (Family Tree Lite)

Family Tree Lite näyttää sinulle, kuka on antanut tietoja. Et näe yhteystietoja etkä mahdollisuutta lähettää viestiä. Käytä koko verkkosivustoa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kuinka mykistää, piilotaa tai estää jotakuta keskustelemasta kanssani?
Kuinka poistan keskustelun FamilySearch-chatissa?
Sukulaisuussuhteen tarkastelu: Kuinka otan käyttöön tai poistan käytöstä mahdollisuuden tarkastella sukulaisuussuhdettani muihin käyttäjiin?