Kuinka mykistää, piilotaa tai estää jotakuta keskustelemasta kanssani?

Voit mykistää, piilottaa tai estää jonkun, jos et enää halua nähdä keskustelua kyseisen henkilön kanssa.

Vaiheet chatin mykistämiseksi, piilottamiseksi tai estämiseksi (verkkosivusto)

1. Napsauta keskusteluikkunan vasemmassa sivupaneelissa sen henkilön yhteystietonimeä , jonka haluat mykistää, piilottaa tai estää. Älä lisää heidän nimeään "Hae ihmisiä ja keskusteluja" -kenttään.
  2. Napsauta keskusteluikkunan oikeassa yläkulmassa kolmea pystysuoraa pistettä.
  3. Napsauta chat-vaihtoehtoa , jonka haluat muuttaa.
    • Mykistä keskustelu: Tältä henkilöltä lähetettyjä keskusteluja koskevia ilmoituksia ei enää vastaanoteta.
    • Piilota keskustelu: Keskustelu on piilossa keskusteluluettelostasi.
    • Estä [Henkilön yhteyshenkilön nimi]: Estämältäsi henkilöltä ei vastaanoteta keskusteluja. Aiemmat viestit eivät ole enää näkyvissä. Jos haluat vastaanottaa keskusteluja kyseiseltä henkilöltä tulevaisuudessa, avaa henkilön esto.

Keskustelun mykistyksen poistamisen vaiheet (verkkosivusto)

1. Poista viesti chat-ikkunan vasemmasta sivupaneelista napsauttamalla henkilön yhteyshenkilön nimeä .
  2. Napsauta keskusteluikkunan oikeassa yläkulmassa kolmea pystysuoraa pistettä.
  3. Napsauta Unmute Chat .

Vaiheet chatin (verkkosivuston) piilottamisen poistamiseksi

1. Napsauta keskusteluikkunan oikeassa yläkulmassa kynäkuvaketta.
  2. Kirjoita henkilön nimi tai käyttäjätunnus keskusteluikkunan oikeassa reunassa olevaan "Nimi"-kenttään.
  3. Kirjoita viesti keskusteluikkunan oikeassa alareunassa kenttään "Viesti".
  4. Napsauta lähetä-nuolta.
  5. Kun lähetät viestin henkilölle, chat tulee näkyviin.

Vaiheet chat-käyttäjän (verkkosivuston) eston poistamiseksi

1. Avaa Chat-valikko napsauttamalla oikeassa yläkulmassa kolmea pystysuoraa pistettä.
  2. Valitse vaihtoehto Näytä estyneet käyttäjät.
  3. Napsauta sen käyttäjän nimen oikealla puolella, jonka eston haluat poistaa , kolme pystysuoraa pistettä.
  4. Napsauta Poista esto [Yhteyshenkilön nimi].

Jos saat sopimattoman viestin, kehotamme sinua kertomaan siitä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Mitkä ovat keskustelujen ja chatin säännöt?
Kuinka ilmoitan väkivallasta, roskapostista, sopimattomista muistoista ja muusta sisällöstä?
Kuinka poistan viestin FamilySearch-chatissa?