Hulp met uw account

Hier vindt u antwoord op al uw vragen over uw FamilySearch-account en privacy van gegevens.

FamilySearch-account

Ontdek hoe u uw FamilySearch-gebruikersnaam kunt herstellen of uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.
U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord voor FamilySearch wijzigen in uw instellingen.
Maak een gratis FamilySearch-account aan om de grootste verzameling gratis stambomen, genealogische gegevens en bronnen ter wereld te verkennen.
In uw FamilySearch-instellingen kunt u contactgegevens bijwerken, zoals uw e-mailadres, gebruikersnaam, postadres en soortgelijke gegevens.
Om tempelwerk te doen, voegt u uw kerklidnummer aan een FamilySearch- of kerkaccount toe.
Als u de verificatiemail om uw FamilySearch-account te activeren niet hebt ontvangen, kunnen we die opnieuw versturen.
Als u de verificatiecode op uw mobiele telefoon niet hebt ontvangen, kunnen we u opnieuw een berichtje sturen.
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord voor FamilySearch niet aan andere mensen door.
Gebruik de stap-voor-stap instructies om uw FamilySearch-account te verwijderen.
Kinderen van 8–12 jaar mogen met toestemming van de ouders een gratis FamilySearch-account aanmaken.
Wacht tien minuten en probeer opnieuw in te loggen. Het systeem blokkeert u tijdelijk na vijf foutieve inlogpogingen.
U kunt uw werknemers-gebruikersnaam of -wachtwoord voor FamilySearch herstellen.
In your FamilySearch account, you can update your privacy settings such as visibility in the directory, relationship viewing, and third-party company access.
Ik heb nog meer vragen over privacy van gegevens
Vul dit formulier in als u meer informatie over uw gegevens wilt.