Hoe verwijder ik mijn FamilySearch-account?

U kunt uw Family Search-account in instellingen verwijderen.

Voordat u begint

• Als u uw account verwijdert, verliest u de rechten van deelnemen aan discussies, bronnen, herinneringen en GEDCOM-uploads.
  • Als u meer dan één FamilySearch-account hebt, kunnen wij deze niet samenvoegen.
  • Als u een account verwijdert, verliest u de zichtbaarheid van informatie in Stamboom:

• Levende of vertrouwelijke personen in Stamboom
    • Uw Volglijst
    • Informatie over "Mijn bijdragen"
    • Statistieken indexeringswerk
    • Activiteiten
    • Berichten
    • Meldingen

Wat verwijdert het systeem?

• Uw account en instellingen
  • Uw mogelijkheid om bijdragen aan FamilySearch.org te bewerken
  • Indexeringstotalen en reviewerrechten

Wat blijft er over?

• Informatie die u hebt toegevoegd aan Stamboom
  • Herinneringen (foto's, verhalen, documenten, audiobestanden) die u hebt toegevoegd
  • GEDCOM's die u hebt geüpload

Stappen (website)

1. Meld u aan bij de FamilySearch-account die u wilt verwijderen.
  2. Klik rechtsboven op uw naam en vervolgens op Instellingen.
  3. Klik op de tab Account en scroll naar beneden.
  4. Klik op account verwijderen.
  5. Er verschijnt een nieuw venster. Klik op Doorgaan om te bevestigen dat u uw account definitief wilt verwijderen.
  6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om uw identiteit te verifiëren.
  7. Klik op account verwijderen.

Stappen (mobiel)

U kunt uw account verwijderen met de Apple iOS-versie van de FamilySearch Family Tree mobiele app. Als U een Android-toestel heeft, gebruik dan de website.

1. Open de FamilySearch Family Tree-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsonder op het pictogram met de 3 lijnen.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Account.
  5. Scroll naar de onderkant van het scherm en tik op Account verwijderen.
  6. Lees het bericht en tik op Verdergaan.
  7. Log in om uw identiteit te verifiëren.
  8. Tik op Account verwijderen.

Aanverwante artikelen

Hoe wijzig ik mijn privacy-instellingen op FamilySearch?