Hur loggar jag in på FamilySearch?

Logga in för att använda funktionerna på FamilySearch, inklusive användning av Släktträdet och för att kunna söka i vår kostnadsfria samling digitala uppteckningar på nätet.

För medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga

Om du har ett kyrkkonto kan du logga in på FamilySearch genom att klicka på ikonen Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Du behöver inte ett separat FamilySearch-konto. Det här inloggningsalternativet finns på webbplatsen och i mobilapparna. Den finns inte i Släktträdet Lite.

Om du ännu inte har ett konto skapar du ditt konto först. (Se den relaterade artikeln nedan: Hur skapar jag ett kostnadsfritt FamilySearch-konto?)

Steg för att logga in (webbplats)

1. Gå till FamilySearch.
  2. I övre högra hörnet klickar du på Logga in. (Om Logga in inte finns i menyn klickar du på ikonen med tre vågräta linjer. Klicka sedan på Logga in.)
  3. Ange användarnamn och lösenord för ditt FamilySearch-konto. Eller så kan du välja en ikon att använda ett annat existerande konto för att logga in med, till exempel Facebook, Google, Apple eller ChurchofJesusChrist.org konto.
  4. Klicka på Logga in.

Steg (mobilapp)

1. Öppna mobilappen Släktträdet eller Minnen och tryck på Logga in.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  3. Tryck på Logga in.

Steg (Släktträdet Lite)

Logga in för att använda Släktträdet Lite:

1. Gå till Släktträdet Lite.
  2. Ange ditt användarnamn och lösenord.
  3. Klicka på Logga in.

Relaterade artiklar

Hur skapar jag ett kostnadsfritt FamilySearch-konto med Google?
Hur skapar jag ett kostnadsfritt FamilySearch-konto med hjälp av Facebook?
Hur skapar jag ett kostnadsfritt FamilySearch-konto med Apple-inloggning eller länkar befintliga konton?
Hur skapar jag ett kostnadsfritt konto på FamilySearch?
Hur loggar jag ut ur FamilySearch?
Jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn på FamilySearch