Hur loggar jag ut från FamilySearch?

Om flera personer använder samma dator, mobil eller surfplatta som du, bör du logga ut från webbplatsen FamilySearch, mobilappar för FamilySearch och Family Tree Lite. Detta skyddar informationen om dina levande släktingar och förhindrar att andra gör otillåtna eller oavsiktliga ändringar med hjälp av ditt konto.

Alternativ för att förbli inloggad

I mobilapparna finns ditt inloggningsnummer kvar i 2 veckor. Efter 2 veckor loggas du ut av systemet. Du måste ange ditt lösenord igen innan programmet kan kommunicera med FamilySearch för att ladda ner eller ladda upp uppdateringar.

När flera personer använder samma mobila enhet

Om en annan användare loggar in på en av mobilapparna på samma enhet som du använder lämnar dina lagrade data din enhet och ersätts med den andra användarens data.Information

en går inte förlorad eftersom den fortfarande är tillgänglig på FamilySearch. När du loggar in igen laddar appen ner dina data på nytt.

När du ändrar lösenord till kontot

När du ändrar lösenord till kontot bör du logga ut och ange det nya lösenordet så snart som möjligt, annars kan systemet låsa kontot tillfälligt. Du kan inte komma åt några FamilySearch-produkter med ett låst konto.

Steg (på webbplatsen)

1. När du är inloggad på FamilySearch klickar du på ditt namn.
  2. Klicka på Logga ut.

Steg (mobilapp)

1. Från Family Tree eller mobilappen Minnen öppnar du något av alternativen:
    • Android: Tryck på de tre linjerna längst upp till vänster på skärmbilden.
    • Apple iOS: Längst ner på skärmbilden trycker du på Mer.
  2. Längst ner i listan med alternativ trycker du på Logga ut.

Steg (Släktträdet Lite)

När du är inloggad på Släktträdet Lite klickar du på ikonen Logga ut som finns i övre högra hörnet.