Din konto – Hjælp

Find svar på alle dine spørgsmål om din FamilySearch-konto og datasikkerhed.

FamilySearch-konto

Lær, hvordan du gendanner dit brugernavn til FamilySearch eller nulstiller din adgangskode.
Du kan ændre dit brugernavn, adgangskode og andre FamilySearch-kontooplysninger i indstillinger.
Opret en gratis FamilySearch-konto, og udforsk verdens største samling af gratis stamtræer, genealogiske optegnelser og ressourcer.
I dine indstillinger i FamilySearch kan du ændre dit navn, kontaktnavn, postadresse, e-mailadresse og telefonnummer.
For at udføre tempelarbejde, skal du tilføje dit medlemsnummer til en FamilySearch Account eller Church Account.
Hvis du ikke modtog bekræftelses-e-mailen for at aktivere din FamilySearch-konto, kan vi sende den igen.
Hvis du ikke modtog bekræftelseskoden på din mobiltelefon, kan vi sende en anden til dig.
Del ikke dit brugernavn og din adgangskode til FamilySearch med andre personer.
Brug trin-for-trin vejledningen til at slette din FamilySearch-konto.
Børn mellem 8 og 12 år kan oprette en gratis FamilySearch-konto med forældres samtykke.
Vent 10 minutter og prøv igen. Systemet låser dig midlertidigt ude efter fem forkerte login-forsøg.
Du kan gendanne dit brugernavn og din adgangskode til FamilySearch som ansat.
In your FamilySearch account, you can update your privacy settings such as visibility in the directory, relationship viewing, and third-party company access.
Jeg har yderligere spørgsmål om datasikkerhed
Hvis du har brug for flere oplysninger om dine personlige oplysninger, så udfyld denne formular.