Hvordan opdaterer jeg kontaktnavn, e-mailadresse og andre kontaktoplysninger på min konto?

I dine indstillinger i FamilySearch kan du ændre dine kontaktoplysninger og angive, hvad andre brugere ser om dig.

FamilySearch bruger dine kontaktoplysninger til at gøre det lettere for brugere at samarbejde med dig. Selvom kontaktnavnet altid er offentligt, opfordrer vi dig til også at angive din e-mailadresse som offentlig.

Før du går i gang

Ved nogle oplysninger kan du ikke ændre indstillingerne.

• Dit brugernavn er altid privat. Du kan ikke gøre det offentligt.
  • Dit kontaktnavn er altid offentligt. Dit kontaktnavn er synligt, når du redigerer en optegnelse eller indsender et minde. Da du oprettede din FamilySearch konto, tildelte systemet et standardkontaktnavn. Du kan ændre det til dit rigtige navn, en tilpasset version af dit navn eller noget andet.
  • For sidste dages hellige kommer nogle kontooplysninger fra Kirkens medlemsoptegnelser. For at opdatere dit navn, køn, fødselsdato eller sted skal du bede din menigheds- eller grenssekretær om at opdatere din medlemsoptegnelse i Kirken.
  • E-mailbeskeder fra FamilySearch går til den e-mailadresse, der er angivet i afsnittet Adgangskode- og gendannelsesmetoder i dine indstillinger. Du modtager disse e-mailbeskeder, uanset om du gør den offentlig.

Trin (internetside)

1. Log på FamilySearch.
  2. Klik på dit navn i det øverste højre hjørne og klik derefter på Indstillinger.
  3. Se øverst på siden. Hvis Konto ikke er understreget, så klik på det.
  4. Ved siden af hver overskrift klikkes på Rediger for at foretage ændringer i det afsnit.
  5. Foretag en ændring ved at klikke på afkrydsningsfeltet »Privat«.
  6. Klik på Gem.

Trin (mobilapp)

Mobilappsene Family Tree og Minder tillader dig ikke at redigere dine kontaktoplysninger. Åbn i stedet en browser på din mobilenhed og følg trinnene for hjemmesiden.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite tillader dig ikke at redigere dine kontaktoplysninger. Log ind på vores hjemmeside og foretag dine ændringer der.

Næste trin

Hvis du har ændret din e-mailadresse eller dit mobilnummer, så følg instruktionerne for at bekræfte oplysningerne.

Konsekvenser

Dit gamle kontaktnavn vises på FamilySearch i op til 24 timer, efter du har ændret det. Hvis andre brugere følger optegnelser, som du har ændret, vil dit gamle kontaktnavn stadig vises, indtil systemet bliver fuldstændigt opdateret.