Se slægtskab: Hvordan slår jeg muligheden til eller fra for at se mit slægtskab til andre brugere?

0:00 / 0:00
videoCompanion
How Do I See My Relationship to Other Users in Family Tree?

nullFamily Tree er en voksende samling af slægtshistoriske optegnelser, som er indsendt af folk fra hele verden, gennem mange år.

Træets fælles natur gør det muligt for brugere at se, hvordan de er beslægtede. Begge brugere skal aktivere se slægtskab.

Når du aktiverer se slægtskab, godkender du, at andre brugere kan se visse dele af din konto:

• Deres forhold til dig
  • Din profil
  • Dit portrætfoto i Family Tree, hvis det er tilgængeligt
  • Delte forfædre

Oplysninger om levende personer i dit træ er ikke synlige for andre brugere som en del af at se slægtskab.

Oplysninger om slægtskabsforhold er tilgængelige, når en anden bruger klikker på din profil i Family Tree eller Minder. En mulighed for at se forholdet vises sammen med kontaktdetaljerne.

Du kan aktivere eller slå se slægtskab fra i dine kontoindstillinger.

Trin (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch.
  2. Klik i øverste højre hjørne på dit navn.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Tilladelser.
  5. Klik under Se slægtskab på afkrydsningsfeltet.
  6. Klik på Aktivér.

Trin (mobilapp)

1. Åbn i mobilappen Family Tree menuen:
    • Apple iOS: Tap nederst til højre på de 3 linjer.
    • Android: Tap øverst til venstre på de 3 linjer.
  2. Tap på Indstillinger.
  3. Tap på Tilladelser.
  4. Læs under valgmuligheden Aktivér se slægtskab besked for at se, hvilke oplysninger der er tilgængelige for andre brugere.
  5. Slå valgmuligheden til ved at trykke på Aktivér se slægtskab.

Trin (Family Tree Lite)

Du kan ikke se dit slægtskabsforhold til andre i Family Tree Lite. Brug mobilappen Family Tree i stedet.