Følg instruktionerne for at kontakte nogen, der har bidraget til Family Tree eller Minder. Husk, at vi i visse tilfælde ikke er i stand til at identificere bidragyderen. Bidraget kan stamme fra et tidligere system, som ikke registrerede bidragsyderne, eller bidragsyderen kan være død.

Se vores Regler for anvendelse for retningslinjer vedrørende samarbejde med andre brugere.

Trin (hjemmeside)

1. Vis bidragsyderen af oplysningerne i Family Tree eller Minder:
    • I Family Tree skal du finde »Sidst ændret« efterfulgt af datoen for den seneste ændring og bidragyderens profil. Oplysningerne vises for hver enkelt af de indtastede data.
    • I Minder kan du klikke på et minde, som du ikke bidrog med. Bidragyderens profil findes i feltet Detaljer.
  2. Klik på bidragyderens profil.
    • Hvis profilen er »FamilySearch«, er ændringen blevet foretaget ved en automatisk opdatering. Eller ændringen skete, før FamilySearch registrerede de enkelte bidragyderes ændringer.
  3. I pop op-vinduet, der kommer frem, kan du se brugerens kontaktoplysninger, hvis brugeren har gjort disse oplysninger offentlige. Du kan bruge dem til at kontakte vedkommende.
    • Du kan også tilføje nogen til din kontaktliste ved blot at klikke på deres profilnavn og klikke på Tilføj kontakt. Fjern en kontakt ved at klikke på deres profil igen og vælge valgmuligheden Fjern kontakt .
  4. (Valgfrit): Se, hvordan du er beslægtet med bidragsyderen:
    • Aktivér Se slægtskab: Hvis du ikke har meldt dig til tjenesten, så klik på dette link for at melde dig til.
    • Se mit slægtskab: Hvis du og den anden person er tilmeldt denne tjeneste, så klik her for at se dit slægtskabsforhold.
    • Anmod om at Se slægtskab: Klik for at invitere den anden bruger til at tilmelde sig, så du kan se jeres forhold.
  5. Hvis bidragyderen ikke har oplyst kontaktoplysninger, så send en privat besked gennem FamilySearchs meddelelsestjeneste i stedet:
    1. Klik på Send besked
    2. Indtast dit emne og din besked. Emne er påkrævet, før du kan sende beskeden.
    3. Klik på Send.

Bemærk: Hvis nogen sender dig uønskede beskeder, kan du blokere den person. Du kan ikke se beskeder fra en person, der er sat på lydløs.

Trin (mobil app)

1. Find den person, du er interesseret i via Family Tree-appen, og tryk på navnet.
  2. Tryk på de oplysninger, der interesserer dig.
    • Tryk på de fakta, der interesserer dig, fra en forfaders personside. Nederst på skærmen vises den dato, hvor oplysningerne sidst blev ændret. Under datoen står profilen på den person, der har foretaget ændringen.
    • Tryk på Minder. Tryk på et minde, som du ikke bidrog med. Tryk på det igen. Profilen på den person, der bidrog med informationen, kommer frem under billedet i venstre side.
  3. Klik på bidragsyderens navn.
    Hvis der står »FamilySearch« på profilen, er ændringen foretaget ved en automatisk opdatering. Eller ændringen skete, før FamilySearch registrerede de enkelte bidragsyderes ændringer.
  4. Du kan sende dem en direkte besked, tilføje dem som en kontakt eller kopiere deres e-mail.
    • Du kan også tilføje nogen til din kontaktliste ved blot at klikke på deres profilnavn og klikke på Tilføj kontakt. Fjern en kontakt ved at klikke på deres profil igen og vælge valgmuligheden Fjern kontakt .
  5. (Valgfrit): Se, hvordan du er beslægtet med bidragsyderen:
    • Aktivér Se slægtskab: Hvis du ikke har meldt dig til tjenesten, så tryk på denne valgmulighed for at melde dig til.
    • Se mit slægtskab: Hvis både du og den anden bruger er tilmeldt denne tjeneste, så tryk på denne valgmulighed for at se, hvordan I er beslægtet.
    • Tryk på Anmod om at Se slægtskab: for at sende den anden bruger en besked med en anmodning om, at han eller hun vælger at deltage.
  6. Hvis bidragyderen ikke har oplyst kontaktoplysninger, så send en privat besked gennem FamilySearchs meddelelsestjeneste i stedet:
    1. Tryk på Send en besked
    2. Indtast dit emne og din besked. Emne er påkrævet for at kunne sende meddelelsen.
    3. Tryk på Send

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite viser dig, hvem der har bidraget med hvilke oplysninger. Du får ikke vist kontaktoplysninger eller mulighed for at sende en besked. Benyt den fulde version af websiden i stedet.