Hvordan anmoder jeg om, at FamilySearch gensender en bekræftelses-e-mail til min konto?

Bekræftelsen kommer normalt om nogle få minutter. Nu og da tager det 2-3 timer. Hvis den ikke kommer, er her nogle få basale ting, du kan tjekke:

• E-mailen kommer fra www.familysearch.org/register/ og har emnelinjen Fuldfør din registrering af FamilySearch-konto …
  • Tjek din junk- eller spammappe. Søg efter ordene FamilySearch-konto, Fuldfør din registrering eller begge dele. Hvis du finder e-mailen i din spammappe, så flyt den til din primære mappe eller indbakke. Nu kan du åbne den og klikke på aktiveringslinket. Aktiveringslink virker ikke i en junk- eller spammappe.
  • Tjek enhver anden e-mailkonto, som du har.
  • Hvis du har begået en fejl under indtastningen af din e-mailadresse, skal du blot registrere dig igen med den korrekte e-mailadresse.
  • Hvis du oprettede din konto for mere end 48 timer siden, er linket i e-mailen ugyldigt. Registrér dig blot igen.
  • Hvis registreringsvinduet stadig er åbent, så klik på knappen for at sende aktiverings-e-mailen igen. Husk at bruge den seneste bekræftelses-e-mail, da linkene i de andre e-mails er ugyldige.

Hvis du kan logge på din FamilySearch-konto, så gør det. Vælg derefter dit navn i øverste højre hjørne og vælg Indstillinger for at bekræfte, at din gendannelsesmulighed er aktiveret.

Du kan bruge din e-mailadresse, mobilnummer eller begge dele som gendannelsesmulighed for din konto.

• E-mailadresse-indstilling:
    • Hvis den ikke er blevet aktiveret under din e-mailadresse, ser du: Bekræft denne adresse. Klik på ordene, der er hyperlinks, og læs denne besked:

»Tjek din e-mail

En bekræftelses-e-mail blev sendt til [e-mailadresse her ]. Når det er bekræftet, kan du bruge e-mailadressen til at gendanne dine logonoplysninger. Dette bekræftelseslink udløber om 48 timer.«

Du har disse muligheder: Send e-mail igen eller Luk.

• Mobilnummer-indstilling:
    • Hvis et telefonnummer ikke er aktiveret, ser du: Bekræft dette telefonnummer. Hvis du klikker på ordene, der er hyperlinks, vises denne:

»Tjek sms’er

En bekræftelseskode blev sendt til +1 [telefonnummer her], så FamilySearch kan bruge dette nummer til at gendanne kontoen.

Indtast bekræftelseskode«

[Feltet til indtastning af koden er her].

Du har disse muligheder: ANNULLER, GENSEND KODE og BEKRÆFT nederst på skærmen.

Hvis du fortsat har problemer med at oprette og aktivere din FamilySearch-konto, er du velkommen til at kontakte FamilySearch.