Varför går det inte att återställa inloggningen för mitt FamilySearch-konto?

FamilySearch tillhandahåller två återställningsalternativ för inloggning när du skapar ett FamilySearch-konto:

• E-postadress
  • Mobilnummer

Under processen att skapa kontot bestämmer du vilket alternativ du föredrar. Du kan ange ett alternativ eller båda alternativen. Vi rekommenderar att du anger båda alternativen.
Du måste aktivera ditt FamilySearch-konto innan ett eller båda återställningsalternativen för inloggning är tillgängliga. Gör detta på något av följande sätt:

• Svara på ett e-postmeddelande med "Slutför registrering".
  • Ange en aktiveringskod som skickats till din mobiltelefon för att verifiera din mobiltelefon som ett återställningsalternativ.

Om du får felmeddelandet "Ditt konto har inte aktiverats" när du försökte logga in på FamilySearch.org verifierade du troligtvis inte din e-postadress eller ditt mobilnummer enligt ovan. Eller så kan du av misstag ha angett fel e-postadress eller mobilnummer när du skapade ditt FamilySearch-konto.
Titta efter verifieringsmeddelandet i alla e-postmapparna, även den för skräppost.

Om du inte får verifieringsmeddelandet eller aktiveringskoden för mobiltelefonen eller inte kan logga in på ditt FamilySearch-konto kontaktar du oss för att hjälp.