Hur skapar jag ett kyrkkonto med hjälp av churchofjesuschrist.org?

Skapa ett kyrkkonto för att få tillgång till och använda Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga webbplatser.

• Du måste vara minst 13 år gammal.
  • Barn mellan 8 och 12 år kan registrera sig med vårdnadshavarens tillstånd. Endast en förälder eller vårdnadshavare kan auktorisera ett barn att registrera sig på FamilySearch.
  • Du kan använda ditt kyrkkonto för att få tillgång till FamilySearch.org webbplats. På inloggningssidan klickar du på kyrkans Logotyp för Kristus.
  • Du kan skapa ett separat FamilySearch.org konto med ett annat id och lösenord. Använd bara kontot för att logga in på FamilySearch.org.

Instruktionerna förklarar hur man skapar ett kyrkkonto på kyrkans webbplats.

Steg

1. Gå till kyrkans webbplats.
  2. I övre högra hörnet klickar du på Logga in.
  3. Klicka på Registrera dig.
  4. I rutan Plats klickar du på nedåtpilen. Klicka sedan på landet för ditt medborgarskap.
  5. Klicka på Nästa.
  6. Skapa ett användarnamn och lösenord och klicka sedan på Nästa.
    • Offentligt konto: Klicka på kryssrutan bredvid "Jag är inte medlem i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Ange ditt födelsedatum.
    • Redogörelser för medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga: Ange ditt medlemsnummer (MRN) och födelsedatum. Om du inte känner till ditt MRN klickar du i motsvarande kryssruta. Du kan fortsätta med registreringen. Du kan lägga till ditt CRN senare för att få mer tillgång till kyrkans resurser och verktyg.
  7. Klicka på Nästa.
  8. Ange kontaktinformation, inklusive minst ett återställnings- och kommunikationsalternativ. Klicka i kryssrutan om Användarvillkor.
  9. Klicka på Nästa
  10. För att slutföra registreringen skickar systemet ett e-postmeddelande eller sms med en verifieringskod.

Förälders eller vårdnadshavares medgivande

Så här verifierar du förälders eller vårdnadshavares medgivande:

• Medlemsnummer i kyrkan: Föräldern eller vårdnadshavaren skriver in sitt matrikelkortsnummer och klickar på Registrera.
  • Email: Föräldern (eller vårdnadshavaren) skriver in e-postadressen som hör till hans eller hennes matrikelkortsnummer och klickar på Registrera. (Om barnets e-postadress användes under den första registreringen öppnar du det e-postkontot för att hitta e-postmeddelandet med godkännande.)
    • Systemet skickar ett e-postmeddelande till föräldern eller vårdnadshavaren.
    • Leta upp e-postmeddelandet från FamilySearch och öppna det.
    • Klicka på Godkänn.
    • Meddelandet "Ditt medgivande har registrerats" visas.
  • Mobiltelefon: Föräldern (eller vårdnadshavaren) anger det telefonnummer som är kopplat till hans eller hennes matrikelkortsnummer, väljer land och klickar på Registrera.
    • Föräldern eller vårdnadshavaren får ett sms.
    • Skriv in verifieringskoden och följ instruktionerna.

Rekommenderat nästa steg

Du kan nu gå igenom kontaktinformationen och meddelandeinställningarna i FamilySearch-inställningarna för att se att de är korrekta.