Hur hjälper jag någon annan skapa ett konto?

Att hjälpa andra använda FamilySearch är ett utmärkt sätt att spendera sin tid! Här är några användbara säkerhetsriktlinjer att tänka på när du gör det:

• Tänk dig för innan du låter någon annan använda ditt konto. Hjälp honom/henne i stället att registrera ett eget konto.
  • När du är på ett bibliotek eller annan offentlig plats, undvik att skapa ett allmänt konto som du inte avser att använda igen.
  • Undvik att skapa ett konto åt någon annan. Lär dem istället att registrera sig själva. Om du behöver vara den som skriver det mesta, se då till att den andra personen är med och väljer vilket kontaktsätt han/hon föredrar, läser användarvillkoren och skapar ett lösenord.

Dessa riktlinjer är särskilt viktiga för de som hjälper andra på släktforskningscenter eller någon annan offentlig plats.

Tack för att du är intresserad av att hjälpa vårt Släktträd växa. Tack för att du tjänar andra!

Relaterade artiklar

How do I create a free account? (53888) [Hur skapar jag ett kostnadsfritt konto?]
Using the Help Others option (the helper feature) to use FamilySearch for someone else (494761) [Använda alternativet Hjälpa andra (hjälparfunktionen) för att använda FamilySearch åt någon annan]
Can I create accounts with a shared email address? (53775) [Kan jag skapa konton med en delad e-postadress?]
How do I create an account using churchofjesuschrist.org? (390194) [Hur skapar jag ett konto med hjälp av jesukristikyrka.org?]