Hvordan kan jeg vise at duplikater ikke stemmer overens i Slektstre?

Når noen indikerer at to opptegnelser ikke samsvarer, foreslår ikke slektstre lenger dem som mulige duplikater.

Trinn (nettsted)

1. Logg inn på FamilySearch og klikk på Slektstre.
  2. Klikk på Tre.
  3. Klikk på personens navn og klikk deretter på Person. Hvis personen ikke er i slektstavlevisningen, bruk Søk for å navigere til personens side.
  4. I delen Forskningshjelp på høyre side, klikk på Vis alle.
  5. Klikk Mulig duplikat.
    • Hvis du er sikker på at opptegnelsen handler om en annen, klikk på Ikke treff.
    • For å sammenligne mulige duplikater mer detaljert, klikk på Gjennomgå fletting og sammenlign opptegnelsene. Hvis du da bestemmer deg for at opptegnelsene ikke stemmer overens, klikk på Ikke treff.
  6. Oppgi en begrunnelse for at opptegnelsene ikke samsvarer.
  7. Klikk på Lagre

Trinn (mobilapp)

1. Trykk på Tre i mobilappen Slektstre.
  2. Trykk på personen eller trykk på forstørrelsesglass-ikonet.
  3. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørnet av skjermbildet.
  4. Trykk påMulige duplikater.
  5. Under det bestemte duplikatet, trykk på Ikke treff.
  6. Forklar hvorfor, og trykk på Ikke treff. Hvis du ikke er sikker, trykk på Avbryt eller pilen tilbake.
  7. Duplikatet vises nå under fanen Ikke treff.

Trinn (Slektstre mini)

Slektstre mini lar deg bare se listen Mulige duplikater.

Beslektede artikler

Hvordan kan jeg fjerne et mulig duplikat fra listen Ikke treff i Slektstre?
Hvordan kan jeg avgjøre om to opptegnelser i Slektstre gjelder samme person?