Hoe kopieer ik een bron uit Family Tree naar mijn bronnenmap?

Als u een bron vindt die u meerdere keren wilt gebruiken, kunt u die naar uw bronnenmap kopiëren. Nadat u de bron hebt gekopieerd, kunt u de titel of bronvermelding wijzigen en die aan uw Bronnenmap toevoegen.

U kunt de titel, URL of bronvermelding van de oorspronkelijke FamilySearch-bron niet wijzigen.

Stappen (website)

1. Log in op FamilySearch.org.
  2. Ga naar de pagina van de persoon met de bronnen die u wilt kopiëren.
  3. Klik onder de titel van de bron op Bron Bekijken.
  4. Klik op Bekijken.
  5. Klik op Bewerken.
  6. Breng de benodigde wijzigingen aan en klik op Opslaan.
  7. Als u wijzigingen aanbrengt, voegt het systeem de woorden 'Kopie van' aan de titel toe.
  8. Klik op Naar bronnenmap kopiëren.

Stappen (mobiele app)

Momenteel hebben de mobiele apps Family Tree en Herinneringen niet de bronnenmap-functie.

Stappen (Family Tree Lite)

Momenteel heeft Family Tree Lite de functie bronnenmap niet.

Gerelateerde artikelen

Wat is mijn bronnenmap?
Hoe maak ik een nieuwe bron in mijn bronnenmap aan?
Hoe ontkoppel ik een bron van een persoon in Family Tree?
Hoe open ik in FamilyTree mijn bronnenmap en voeg ik een bron aan de persoon toe?
Hoe koppel ik in mijn bronnenmap een bron aan een persoon in Family Tree?