Hvad er dataproblemet i Family Tree, »Problem med navn på sprog«?

Family Tree viser et dataproblem, man kalder »Problem med navn på sprog«, når det script, der bruges til at indtaste en persons navn, ikke stemmer overens med den valgte sprogskabelon, hvis et navnefelt indeholder det forkerte script, eller hvis et navnefelt indeholder flere scripts.

Løs problemet ved at redigere personens navn. Når du redigerer navnet, så foretag disse ændringer:

1. Vælg den sprogskabelon, der svarer til de scripts, der blev brugt til at indtaste navnet. Felter kommer frem for hvert script, der bruges på det sprog.
  2. Flyt hvert script til det korrekte felt. Brug klip- og indsæt-funktionen til at gøre dette
  3. Sørg for, at hvert felt kun indeholder et script.

Når navnet er indtastet korrekt, forsvinder advarselsbeskederne. Når du gemmer dine ændringer, vil dataproblemet være løst.
Dette dataproblem kan ikke afvises.