Hvordan løser jeg dataproblemet i Family Tree, »Problem med navn på sprog«?

For at løse dataproblemet »Problem med navn på sprog« skal du redigere personens navn. Sørg derefter for, at sprogskabelonen svarer til de anvendte scripts, at hvert script er i det rigtige felt, og at hvert script er i et separat felt.

Dette dataproblem kan ikke afvises.

Trin (hjemmeside)

1. Log ind på FamilySearch, klik på Family Tree og klik derefter på Slægtstræ.
  2. Find den person, som du vil redigere. Åbn personsiden.
  3. Klik på blyantsikonet med personens navn.
  4. Vælg den korrekte sprogskabelon til navnet. Feltet Sprogskabelon findes over feltet Titel.
  5. Brug din computers klip- og indsæt-funktion til at flytte hver del af navnet til det rigtige felt for det sæt tegn. Advarselsbeskeden forsvinder, når de rigtige karakterer er i de rigtige felter.
  6. Rul ned til feltet Årsag til, at denne oplysning er korrekt. Indtast forklaring på dine ændringer.
  7. Klik på Gem.

Tip: Som standard viser FamilySearch navne fra ikke-latinske skriftsprog som f.eks. kinesisk, japansk og koreansk med deres skrifttegn. I dine kontoindstillinger kan du vælge at vise alle navne med et latinsk alfabet.

Trin (mobil app)

Mobilappen Family Tree viser ikke ikoner for dataproblemer, ligesom hjemmesiden gør. Men i forbindelse med dette bestemte dataproblem kan du stadig se og ordne det ved at redigere personens navn. Hvis dette dataproblem gælder for mange af dine forfædre, kan det være lettere at finde og rette dem på hjemmesiden FamilySearch.

1. Log på mobilappen Family Tree.
  2. Find den person, som du vil redigere. Åbn personsiden.
  3. Tryk på personens navn.
  4. Tryk på Rediger. Hvis dette dataproblem eksisterer, vil du se advarsler på skærmen.
  5. Vælg den korrekte sprogskabelon til navnet. Navnet på sproget står over feltet Titel. Det er enten navnet på et sprog eller ordet »Andet«.
  6. Brug klip- og indsæt-funktion til at flytte hver del af navnet til det rigtige felt for det sæt tegn. Advarselsbeskeden forsvinder, når de rigtige karakterer er i de rigtige felter.
  7. Tap på Fortsæt.
  8. Indtast forklaring på dine ændringer.
  9. Tryk på Gem.