Hvordan kan jeg forhindre andre i at foretage upræcise ændringer i Family Tree?

Når du finder og forbinder dine forfædre, kan du se, at andre kan tilføje eller ændre de oplysninger, du har bidraget med.

Vi tror, at når flere mennesker arbejder i Family Tree, vokser træet. Med denne vækst håber vi, at det bliver mere præcist. Vi har skabt flere værktøjer, der kan hjælpe vores brugere til at arbejde sammen.

Når andre brugere finder kilder og begrundelser, er de mindre tilbøjelige til at erstatte god information med mindre præcis information.

Samarbejdende værktøjer i Family Tree

• Du kan følge op på 4.000 træoptegnelser, der interesserer dig. Naviger til personsiden for at følge en forfader. På højre side af navnebanneret klikker du på Følger. Se din liste og ændringer ved at klikke på Family Tree og derpå Følger.
  • Seneste ændringer viser ændringer i en persons slægtstræoptegnelse. På en personside skal du rulle ned, indtil du ser panelet Seneste ændringer til højre. Klik på Vis alt for at se hele listen.
  • Kilder hjælper brugere til at stole på de oplysninger, de ser. Se vedhæftede kilder til en slægtsoptegnelse ved at gå til forfaderens personside. Tæt på toppen af siden klikker du på Kilder.
  • En begrundelse forklarer en ændring eller bidrag til en forfaders optegnelse. Tilføj begrundelser, uanset hvor du tilføjer oplysninger.
  • Livsskitsen giver en hurtig sammenfatning af en forfaders liv. En livsskitse kan hjælpe andre til at vide, om personen er deres forfader. Find livsskitsen helt nede i bunden af fanen Detaljer på en personside.
  • Fra en personside skal du klikke på Samarbejd for at bruge drøftelses- eller notatværktøjet.. Klik på + Tilføj samtale for at indlede en samtale om en fælles forfader med alle andre, der besøger forfædrenes side. Eller klik på + Tilføj note for at registrere indsigt, konklusioner eller spørgsmål, der ikke synes at passe ind andre steder.

Arbejd sammen på træet

Andre brugere giver os sommetider mulighed for at offentliggøre deres e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger. Brug den til at kontakte dem direkte. Eller send en FamilySearch-besked til enhver bruger af FamilySearch.

Når du samarbejder med andre brugere i Family Tree, så vær høflig og respektfuld.