Hvordan viser jeg, at dubletter ikke er et match i Family Tree?

Når en person angiver, at to optegnelser ikke er et match, så foreslår Family Tree dem ikke længere som mulige dubletter.

Trin (hjemmeside)

1. Log på FamilySearch, og klik derefter på Family Tree.
  2. Klik på Træ.
  3. Klik på personens navn, og klik derefter på Person. Hvis personen ikke er på anetavlevisningen, kan du bruge Find til at navigere til personens side.
  4. Klik på Vis alle i området Hjælp til forskning i højre side.
  5. Klik på Mulig dublet.
    • Hvis du er sikker på, at optegnelsen handler om en anden, skal du klikke på Ikke et match.
    • For at sammenligne de mulige dubletter mere detaljeret, skal du klikke på Se fletning, og sammenlign optegnelserne. Hvis du beslutter, at optegnelserne ikke er et match, skal du klikke på Ikke et match.
  6. Angiv en begrundelse for, hvorfor optegnelserne ikke er et match.
  7. Klik på Gem

Trin (mobilapp)

1. Tryk på Træ i Family Tree-mobilappen.
  2. Tryk på personen, eller tryk på ikonet med forstørrelsesglas.
  3. Tryk på de 3 prikker øverst til højre på skærmen.
  4. Tryk på Mulige dubletter.
  5. Tryk på Ikke et match under den specifikke dublet.
  6. Forklar hvorfor, og tryk på Ikke et match. Hvis du ikke er sikker, skal du trykke på Annuller eller på returpilen.
  7. Dubletten vises nu under fanen Ikke et match.

Trin (Family Tree Lite)

Family Tree Lite giver dig kun mulighed for at få vist listen Mulige dubletter.