Var kan jag se hur många namn jag har indexerat eller granskat?

Både webbsidan för Engagera dig och appen har en instrumentpanel där du kan se en rapport över dina bidrag.

• På webbplatsen kan du se antalet uppteckningar som granskats och indexerats.
  • I mobilappen Engagera dig kan du se hur många namn som granskats.

Steg (på webbplatsen)

1. Klicka på fliken Engagera dig.
  2. Klicka på Mina möjligheter.
    • I avsnittet Möjligheter ser du en sammanfattning av dina bidrag: uppteckningar som indexerats och namn som rättats.

Obs: Alla indexeringsbidrag som du genomförde innan Du skapade Get Involved håller på att importeras.

Steg (mobilapp)

I mobilappen Engagera dig trycker du på Stats för att se hur många namn du har granskat. Indexeringsstatistiken är inte tillgänglig.