Hur hittar jag statistik för mitt deltagande i indexering och Engagera mig?

Indexeringsstatistik kombineras nu med Engagera dig-rapporter. Statistiken för ditt deltagande i Engagera dig hittar du på hemsidan och i mobilappen.

Steg (på webbplatsen)

Engagera dig

1. På FamilySearch.org klickar du på Engagera dig. Klicka sedan på Mina möjligheter.
    • I delen Möjligheter ser du en sammanfattning av dina bidrag: indexerade uppteckningar, namn som granskats och länder som har hjälpts.

Obs: Alla indexeringsbidrag du genomförde innan du skapade Engagera dig håller på att importeras.

2. För mer information, klicka på Min indexering. Du kan se din indexerings- och granskningsstatistik på flera olika sätt:
    • Mitt indexeringsavsnitt Totals: Se det totala antalet namn som indexerats eller granskats.
    • Avsnittet Framsteg: Se en uppställning med statistik beräknad efter månad, kvartal, år eller hela tiden. Använd alternativen för att ange den tidsram du vill se. Ovanfö
      r avsnittet Förlopp ändrar du Indexering till Granska. Använd sedan alternativen för att ange den tidsram du vill se.
      Under delen Framsteg klickar du på Projekt för att se de senaste fem projekten som du har arbetat med.
  3. För att se, ladda ner eller skriva ut Rapporter om engagerande:
    • På FamilySearch.org klickar du på Engagera dig. Klicka sedan på Översikt.
    • Klicka på Rapporter.
    • På sidan Engagera dig Rapporter finns interaktiva diagram där du enkelt kan visa indexering och granska förloppet.
    • I den blå banderollen överst på sidan väljer du en viss församlingsenhet i rullgardinsmenyn.
    • Rapporter kan anpassas genom att klicka på flikarna: Den här månaden, Det här året eller Anpassade datum.
    • Klicka på skrivarikonen för att skriva ut rapporten.

Åtkomst till rapporter (för medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga)

En rapportflik visas i Engagera dig på FamilySearch webbplats. Rapporterna kan laddas ner. En del medlemmar kan se rapporterna:

• Stavspresidentskapet
  • Högrådsmedlemmar i staven
  • Hjälpföreningens presidentskap i staven
  • Stavens släktforskningshandledare
  • Församlingens släktforskningsledare
  • Äldstekvorumets presidentskap i församlingen eller grenen
  • Hjälpföreningen i församlingen eller grenen
  • Biskopsrådet eller grenspresidentskapet i församlingen
  • Unga mäns och unga kvinnors presidentskap i församlingen eller grenen.

Steg (mobilapp)

I mobilappen Engagera dig trycker du på Bidrag för att se hur många namn du har granskat. Indexeringsstatistiken är inte tillgänglig.