Hur prenumererar jag på nyhetsbrevet Mitt ämbete?

Då och då skickar kyrkan ett nyhetsbrev med Mitt ämbete via e-post till alla tempel- och släktforskningshandledare. Nyhetsbrevet har viktig information om ditt ämbete. För att få e-postmeddelandet går du till inställningarna för ditt churchofjesuschrist.org konto och anmäler dig.

Steg för att få nyhetsbrevet

1. till delen e-postprenumerationer i dina kyrkkontoinställningar.
  2. Markera kryssrutan Mitt ämbete.
  3. Klicka på Spara längst ner på skärmbilden.

Om du inte får nyhetsbrevet när du har tackat ja kontaktar du din stavs- eller församlingskamrer. Be kamreren se till att dina ämbeten visas korrekt i systemet.

Relaterade artiklar

Min tempel- och släktforskningshandledare finns inte med i Hjälpcenter
Hur anger jag ämbeten i Resurser för ledare och kamrerer (LCR)?
Hur lär jag mig att vara en hjälpare eller om mitt ämbete som tempel- och släktforskningshandledare?
FamilySearch Center Operations Guide 2023