Hur laddar jag ner FamilySearchs mobilappar?

FamilySearchs mobilappar Släktträdet och Minnen erbjuder ett mer bärbart sätt att släktforska. De är tillgängliga för Android-, Apple- och Kindle-enheter.

Med mobilappen Släktträdet kan du skapa band till dina förfäder allteftersom du upptäcker viktiga händelser och berättelser från deras liv. Appen Minnen gör det enkelt och bekvämt att samla in, bevara och dela dina bästa släktminnen.

Steg

1. Öppna Apples App Store eller Google Play Butik.
    • Har du en Kindle går du till Amazon.com och väljer sökfiltret Apps & Games. Eller klicka på fliken Appstore for Android.
  2. Sök efter FamilySearch.
  3. Hitta den önskade appen i listan.
    • Android: Tryck på Installera.
    • Apple: Tryck på Hämta.
    • Kindle: Tryck på Get App
  4. När appen är installerad trycker du på appens ikon för att öppna den.