Hur begär jag att få en verifieringskod skickad till mig för att aktivera mitt FamilySearch-konto?

När du registrerar ett FamilySearch.org konto kan du använda ditt mobilnummer för att verifiera din identitet och aktivera ditt konto. FamilySearch skickar ett sms med en 6-siffrig verifieringskod. Om du inte får koden kontrollerar du att mobilnumret du angav är korrekt. När du har rättat till numret kan du begära en ny verifieringskod.

Verifiera ditt mobilnummer

1. Logga in på FamilySesarch.org.
  2. I övre högra hörnet klickar du på ditt namn och sedan på Inställningar.
  3. Kontrollera att mobilnumret är korrekt. Om det är felaktigt klickar du på Redigera och gör de ändringar som behövs.
  4. Klicka på Spara.

Skicka en verifieringskod igen

Om ditt mobilnummer är korrekt kan du begära ett nytt verifieringsmeddelande för att aktivera ditt konto. Koden är giltig i 20 minuter från det att den skickas.

Om du kan logga in på ditt konto på FamilySearch.org:

1. Logga in på FamilySearch.org.
  2. I övre högra hörnet klickar du på ditt namn och sedan på Inställningar.
  3. Under ditt mobilnummer klickar du på Verifiera det här telefonnumret.
  4. När du får den nya koden på din telefon skriver du in den nya verifieringskoden i rutan under Ange verifieringskod. Obs: Om du behöver koden skickas igen klickar du på Skicka kodenigen .
  5. Klicka på Verifiera.

Om du inte kan logga in på ditt konto på FamilySearch.org:

1. Kontakta FamilySearch Support.
  2. Vi måste verifiera uppgifter som du använde för att skapa ditt FamilySearch-konto.
  3. Vi skickar en 6-siffrig verifieringskod för att aktivera ditt FamilySearch-konto.
  4. Gå till verify.fs.org.
  5. Skriv in den sexsiffriga verifieringskoden i fältet för verifieringskod på skärmen.
  6. Klicka på Spara.