Hur ändrar jag ordningen på avsnitten på personsidan i Släktträdet?

Du kan lätt ändra ordning på avsnitten på fliken Detaljer på en personsida genom att klicka på Mina layoutinställningar i panelen Verktyg till höger på sidan.

Observera: De här ändringarna visas bara i din vy av personsidan. Om du till exempel flyttar den korta livshistoriken längst upp på sidan ser andra användare den längst ner om de inte också ändrar sin vy.

Steg

1. I den övre menyn klickar du på Släktträdet och sedan på Person.
    • Observera: Det spelar ingen roll vilken personsida du gör de här ändringarna på. De förblir enhetliga för varje personsida du ser.
  2. Klicka på fliken Detaljer .
  3. Gå till panelen Verktyg på höger sida av sidan.
  4. Klicka på Mina inställningar för layout.
  5. Under Avsnittsordning drar du och släpper delar i önskad ordning.
  6. När du har arrangerat den delordning som du tycker bäst om klickar du på X. Sidan visas nu i den vyn.