Punaoa i luga o le initoneti mo nofoaga autu o le FamilySearch

O nei uepisaite e maua ai le fesoasoani taua a o e auauna atu i se nofoaga autu o le FamilySearch.

  • O leFamilySearch.org o le uepisaite a le Ekalesia o talafaasolopito o aiga. O le gagana e te vaai i ai e faalagolago lea i le faatulagaga o le gagana o le komepiuta po o le palausa. E mafai ona e filifilia se gagana ese i le pito i lalo o le itulau.
  • OPunaoa mo Fesoasoaniga o se vaega o le uepisaite a le FamilySearch. Faaaoga e saunia ai aafiaga patino o talafaasolopito o aiga mo tagata asiasi. Faaaoga punaoa iinei a o e aoao e uiga i le auala e avea ai ma se faufautua mataalia. Suesue i punaoa ma meafaigaluega e aoao ai.
  • O le Solutions Gallery [Potu o Vaifofo] a le FamilySearch o loo lisi atu ai oloa o le vaega lona tolu e galulue ma le FamilySearch. O nisi oloa e leai se totogi. O isi e aofia ai se tupe e totogi. E mafai ona e faitau faʻamatalaga auiliili e uiga i mea e gaosi taʻitasi ina ia vaʻaia pe faʻapefea ona galulue faatasi ma le FamilySearch.
  • O le Research Wiki a le FamilySearch e le totogia, o se taiala o gafa ma talafaasolopito o aiga i le initoneti. O le wiki e tuuina atu ai fuafuaga o sailiiliga ma fautuaina atu ai faamaumauga ma punaoa mai le lalolagi atoa. O le wiki o se punaoa e fesoasoani ia te oe e maua ai punaoa o loo avanoa a o e fesoasoani i tagata asiasi e saili o latou aiga.
  • O leFaitotoa [Portal] o le Nofoaga Autu o le FamilySearch ua tuuina atu e maua ai punaoa mo talafaasolopito o aiga, e aofia ai uepisaite e maualuga atu. E na o komepiuta a le nofoaga autu e mafai ona faaaoga ai e tagata asiasi le faitotoa (portal). O lenei uepisaite e naʻo le Gagana Peretania e maua ai.
  • Ina ia sii mai polokalama mo le puleaina o aseta ma isi polokalama mo se komepiuta a le nofoaga autu, alu i le Meafaigaluega Lagolago a le FamilySearch. I le pito i lalo taumatau o le lau, kiliki Mea Faigaluega a le NTA.
  • O leBYU Print and Mail e mafai ai ona e okaina anomea ua faamaonia a le FamilySearch ma talafaasolopito o aiga mo le nofoaga autu. Faaaoga anomea mo faamoemoega o auaunaga. O aitema o loo maua e aofia ai pepa faalauiloa, kata e faafesootai ai, ma kata o faamatalaga e uiga i le nofoaga autu.
  • O loo maua i le Faleoloa i le Initoneti a le Ekalesia tamaitusi O Lo’u Aiga ma isi punaoa o talafaasolopito o aiga.
  • OPunaoa a le Nofoaga Autu o le FamilySearch e ofoina atu punaoa e fesoasoani ia te oe e faagaoioia ai se nofoaga autu o le FamilySearch.
  • O le Nofoaga Autu mo Fesoasoaniga a le FamilySearch o se nofoaga lea e mafai ona e sailia ai se fesoasoani a o e faaaogaina le uepisaite o le FamilySearch.

O Tusiga e Faatatau i ai

E faapefea ona ou aoao e avea ma se fesoasoani po o lo‘u valaauga o se faufautua o le malumalu ma talafaasolopito o aiga?
E faʻapefea ona ou mauaina ni oloa a ni [kamupani] faipaaga?
O le a le FamilySearch research wiki?
Faaaogaina o le Faitotoa [Portal] a le Nofoaga Autu o le FamilySearch
Amata se feutagaiga faatonutonu mamao ma le Lagolago a le FamilySearch
Pepa lautele faalauiloa mo nofoaga autu o le FamilySearch
Punaoa a le nofoaga autu o le FamilySearch o loo maua mai le Auaunaga a le Faletusi
Itulau o punaoa a le nofoaga autu o le FamilySearch o loo i le churchofjesuschrist.org
Taiala mo le Faagaoioiga o le Nofoaga Autu o le FamilySearch

Pe na aoga lenei mea?