O fea e mafai ona ou maua ai se fesoasoani i lo’u gafa?

Afai o loo e tauivi ma lau sailiga o gafa, e ofoina atu e le FamilySearch ni filifiliga mo le mauaina o se fesoasoani.

  • O le faamau Saili i le FamilySearch e mafai ai ona e sailia faamaumauga, gafa, tusi, ma isi lava mea.
  • O le FamilySearch Research Wiki o se nofoaga sili lea e aʻoaʻo ai metotia suʻesuʻe ma maua ai punaoa fou.
  • O Faatalatalanoaga a le Faletusi a le FamilySearch i le Initoneti e le totogia, e ta’i 20 minute i le faatalatalanoaga ma se tagata tomai faapitoa mai le Faletusi o Talafaasolopito o Aiga.
  • A e manaʻomia ni taiala a’oa’o ma ni vitio i luga o le initoneti, asiasi i le FamilySearch Nofoaga Autu mo Fesoasoani mo le atunuʻu, gagana, po o le autu. E mafai ona e maua lesona mo tagata uma mai le tagata faatoa amata i le tagata suesue e maualuga atu.
  • E tuuina atu e vaega o lotoifale a le FamilySearch ia te oe ia maua ni tagata tomai faapitoa i sailiga o e naunau ma saunia e ofoina atu ni fesoasoani le totogia ma fefaasoaai ia punaoa. E mafai ona e maua nei vaega i luga o le Facebook ma i le FamilySearch Community.
  • E masani ona matou faʻasalalau tusiga e uiga i suʻesuʻega ma le tele o isi autu o talafaʻasolopito o aiga i la matou blog.
  • E mafai ona e maua le fesoasoani i le lotoifale, ma se tagata e faafesagai i se nofoaga autu o le FamilySearch. O loo i ai nofoaga autu i le lalolagi atoa. Saili mo se nofoaga autu e latalata atu ia te oe.
  • Afai o oe o se tagata O Le Ekalesia a Iesu Keriso o le Au Paia o Aso e Gata Ai, asiasi i le FamilySearch Nofoaga Autu mo Fesoasoani. Ia e iloa pe o ai au faufautua o le malumalu ma talafaasolopito o aiga i le lotoifale.

E tele isi faalapotopotoga ua ofoina atu foi le fesoasoani. Mo se faataitaiga, o le Random Acts of Genealogical Kindness (RAOGK), mo se faataitaiga, o se faalapotopotoga volenitia i le lalolagi atoa lea e mafai ona e faia ai ni talosaga mo se fesoasoani i galuega o sailiiliga.

O Tusiga e Faatatau i ai

E faʻapefea ona ou maua se fesoasoani i le faʻaaogaina o le FamilySearch.org?
E faapefea ona ou sailia le FamilySearch Research Wiki?
Pe mafai ona ou faafaigaluegaina se tagata tomai faapitoa i le faiga o gafa e ala i le FamilySearch?
Motugaafa mo le sailiga o faamaumauga o talafaasolopito
Faaaogaina o le Gafa i le FamilySearch e Saili ai lou Aiga

Pe na aoga lenei mea?