Pe mafai ona ou fa'afaigaluegaina se Genealogist e ala i le FamilySearch?

E le tu'uina mai e le Matagaluega o Talafa'asolopito o Aiga se lisi o tagata sa'ili'ili o gafa ua fa'ama'oniaina. Ae pe'ita'i, e mafai ona e maua gafa o galuega i le uepisaite nei:

Mo nisi fa'amatalaga, tagai i le Hiring a Professional Researcher i le FamilySearch Research Wiki.

E ui e FamilySearch.org o aiaiga o le Fa'aaogaina e le fa'asa ai oe mai le fa'asoaina atu o ou agava'a i se tagata sue'sue galuega, ae matou te fautuaina le lapataiga. Fa'amolemole ia iloilo fa'amatalaga nei mai le Tu'utu'uga o le Fa'aaogaina: I le taimi o le fa'agasologa o le lesitalaga, o le a talosagaina oe e fatu se igoa e sa'ini ai

i totonu ma le uputatala ina ia maua ai ni vaega fa'apitoa o saite feso'ota'i o le FamilySearch. O oe e nafa ma le fa'atumauina o le fa'alauaiteleina o le igoa e sa'ini ai i totonu ma le uputatala. Ua e ioe o oe e nafa ma gaoioiga uma e fa'ia i le fa'aaogaina o lenei igoa e sa'ini ai ma le uputatala. Afai e fa'aaoga e se isi tagata lou igoa e sa'ini ai i totonu ma le 'uputatala i se auala e lepeti ai tu'utu'uga o lenei maliega, o le a tumau pe'a lou nafa ma ana amioga, ma o le fa'aaogaina o lou igoa e sa'ini ai i totonu e mafai ona taofia pe fa'amutaina.

Tusitusiga feso‘ota'i

O fe'a e mafai ona ou maua ai le fesoasoani i lo'u gafa?
E fa'apefea ona ou sue'sue i le FamilySearch Research Wiki?

moduleTitle